Főoldal » Elszabadult a muszlim bűnözés Berlinben!
Külföld

Elszabadult a muszlim bűnözés Berlinben!

A rendőröket megveszik vagy megfenyegetik. Szinte lehetetlen intézkedni, mert a mobilon riasztott “családtagok” közül 30-50 fő rögtön a helyszínre érkezik és megakadályozza azt. A bűnözők pszichikai terrort is alkalmaznak a nyomozók ellen.

Elképesztő méreteket öltött a drogkereskedelem, a prostitúció, a betörések száma Berlinben. A Focus.de arról ír, hogy arab bűnbandák uralják Berlin több kerületét is. Neuköllnben például 1000 főre becsülik a bűnöző “családokhoz” tartozó bandák tagjainak számát.

A bűnbandák lefizetik a rendőröket vagy megfenyegetik őket. Rendszeres, hogy az intézkedő vagy járőröző rendőröket videózzák. A drogkereskedéssel szerzett pénzt azután tisztára mossák.

Sokszor fordul elő, hogy a rendőrök kimennek letartóztatni egy körözött személyt, de nem tudják, mert rögtön odasereglik a telefonon “riasztott” 30-50 muszlim és megakadályozza azt. Ezek általában családtagok, de sokszor szomszédok vagy helyi boltosok jönnek és ellenszegülnek a rendőri intézkedésnek. Ebben nem is maga az ellenszegülés vezeti őket,hanem az, hogy ezzel fejezik ki az együvé tartozásukat – nyilatkozta Benjamin Jendro, a berlini rendőr unió szóvivője.

Rendszeresen előfordul, hogy az intézkedő rendőrhöz odamegy egy ismert arab klánfőnök és nyomást gyakorol rá. Csupán annyit mond a rendőrnek fenyegetően, hogy: “Ismersz engem”.Ez egy pszichológiai fegyver, ami igencsak megfélemlítő.

A rendőrök elleni pszichikai terror része például, hogy a klán egy családtagja állandóan figyeli a rendőrség épülete körüli mozgást, sőt a nyomozók saját lakásának környékét is– mondta a Focusnak Sjors Kamstra berlini főügyész.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vörös kód: ellepték Németországot a terroristák

Mazsi

Új regisztrációs központokat nyitnak Leszboszon

info

Magyarellenes román gárda alakult, Drakulával a címerében

info