Hirmagazin.eu
Főoldal » Elsápadt az orvos, amikor meglátta ezt a terhességi ultrahangon
Tudástár - minden érdekesség

Elsápadt az orvos, amikor meglátta ezt a terhességi ultrahangon

Azóta sok min­dent plety­kál­nak a fi­a­tal lány­ról, de csa­ládja kiáll mel­lette. Lehet, hogy ko­moly prob­lé­má­val kell szem­be­néz­nie.

A Fülöp-szigetek Manait élő 17 éves Kimberley terhességével kapcsolatban különös pletykákat kezdtek terjeszteni a falubeliek: azt hiszik ugyanis, hogy egy hallal állapotos.

A család először azt gondolta, hogy a lány titkolja a barátja kilétét, de Kimberley ezt kikérte magának, ugyanis egyedülálló. Ezután álltak elő a környékbeliek a halas történettel – írja a philippineslifestyle.com.

Manaitban él egy babona, miszerint a nők nem úszhatnak vízben a menstruációjuk alatt. Sőt, öt napot kell várniuk utána, hogy vízbe menjenek. Ha ezt nem tartják be, akkor megbetegedhetnek vagy más szerencsétlenségek történhetnek velük, mint a terhesség egy hallal. Kimberley-t  ultrahangra is elküldták, ami csak megerősítette a babonát, mert a képeken egy halszerű lényt véltek felfedezni a helyiek.

A családja azonban kiáll a lány mellett, és sokkal valószínűbbnek tartják, hogy a lány petefészkén egy ciszta van. A legtöbb petefészek-ciszta eltűnik néhány hónap után, és viszonylag ártalmatlan. Azonban, ha a továbbnövekszik, akkor komoly veszélyt jelenthet az egészségre. Ezért a család a médiához fordult, hogy pénzt gyűjtsenek a Kimberley operációjára.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az illuminátusok hamis zászlós művelete pl. a párizsi merénylet és az Iszlám Állam fenyegetése + VIDEÓ!

Edit

Egy hátborzongató fénykígyót videóztak, de utána durvább dolog történt – VIDEÓ

Mazsi

Evolúció kontra Isten – videó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------