Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Elrontott plasztikai műtét miatt torzult el Klapka György arca!
Elrontott plasztikai műtét miatt torzult el Klapka György arca!
(Fotó: TV2)

Elrontott plasztikai műtét miatt torzult el Klapka György arca!

Hirdetés

A te­he­tős vál­lal­kozó élete vé­géig né­ze­get­heti az el­fu­se­rált arc­plasz­tika ered­mé­nyét.

A hetvenes években, Németországban feküdt kés alá a tehetős üzletember, mert szeretett volna megszabadulni hatalmas, szem alatti táskáitól. Arra viszont álmában sem számított, hogy a végeredmény sokkal rosszabb lesz, mint a műtét előtti állapot.

Elrontott plasztikai műtét miatt torzult el Klapka György arca!

(Fotó: TV2)

“Mindig is hiú ember voltam. Ráadásul rendellenességgel születtem: az egyik vesém kisebb a másiknál, ez pedig hatással van a szem alatti területre” – kezdte a Ripost-nak az üzletember, aki már megbánta, hogy megműttette arcát.

Rengeteg pénzt költöttem a beavatkozásra, hiszen akkor a plasztikáztatás még kuriózumnak számított. Elég fájdalmas is volt. De akkor döbbentem meg igazán, amikor pár év múlva ugyanolyan duzzanatok jelentek meg a szemem alatt, mint az operáció előtt. Azóta is folyamatosan nőnek! Van, hogy fáj is. Valamit nagyon elrontott az a sebész

– bosszankodott Klapka György, aki hozzátette: akármilyen kellemetlenül is érzi magát táskái miatt, többé nem bízik meg egyetlen plasztikai sebészben sem. Ráadásul 87 évesen már nem is merné alávetni magát semmilyen szépészeti beavatkozásnak.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: