Hirmagazin.eu
Főoldal » Elrabolta és megkínozta a 2 éves kislányt a bébiszitter!
Külföld

Elrabolta és megkínozta a 2 éves kislányt a bébiszitter!

Elrabolta a bébicsősz azt a kétéves bostoni kislányt, akire korábban vigyázott. Az éjszaka leple alatt osont be a házba, ahol jól ismerte a járást.

Elrabolta és megkínozta a 2 éves kislányt a bébiszitter!

A szülők reggel 7-kor vették észre, hogy eltűnt a gyermekük, és azonnal értesítették a rendőrséget. A kis Lyndent a bejelentés után pár órával, az út mentén találták meg idegenek, körülbelül 13 kilométerre az otthonától.

Először azt hitték, egy kidobott játékbaba üldögél a lehullott levelek között. Ahogy közelebb mentek, látták, hogy a kislányt megfosztották a ruhájától, fejét leborotválták, testét zúzódások és csikknyomok borítják. Az orvosok szerint enyhébb külső sérülésekkel megúszta. A bostoni nyomozók azonnal látták, hogy előre kitervelt bűncselekményről van szó, és a szálak a család korábbi bébiszitteréhez, a 21 éves Abigail Hannához (bal oldali kép) vezettek. A bíróság mindenesetre úgy döntött, hogy óvadék ellenében sem bocsátható szabadlábra.

A vádlott nő a bírósági meghallgatás során föl sem tudott állni, a földön ülve hallgatta végig a vádpontokat, annyira rossz pszichés és fizikai állapotban volt. A következő, decemberi tárgyalásig megvizsgálják az elmeállapotát, és kiderül, felelősségre vonható-e tettéért. A kislány rövid kórházi tartózkodás után ismét együtt van a szüleivel és a testvéreivel, hogy lelkileg is mihamarabb kiheverje ezt a kimondhatatlan traumát.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Halálosan megfenyegették George Clooney-t! Retteg a világsztár!

Mazsi

Bulgária, Románia és Szerbia kész lezárni a határait

Edit

Szent István napját ünneplik az Egyesült Államok magyar közösségeiben is

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------