Főoldal » Elrabolhattak egy autista fiút Budapestről, édesanyja kétségbeesetten keresi. Oszd meg, seígtsük ezzel is a keresést! Hirmagazin.eu!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elrabolhattak egy autista fiút Budapestről, édesanyja kétségbeesetten keresi. Oszd meg, seígtsük ezzel is a keresést! Hirmagazin.eu!

Budapest — Kétségbeesetten keresi szeretett fiát Schmidt Beatrix (45)!

Schmidt Dávidot az interneten is keresik, a fiatal 170-175 cm magas, farmernadrágot viselt /Fotó: FACEBOOK

Az anyuka állítja: autista gyermeke bűncselekmény áldozata lett, szerinte elrabolhatták Dávidot (21) az erdőszéli víkendházból.

– Eltűnésének estéjén írt nekem üzenetet, de a válaszomat már nem olvasta el. Amikor másnap reggel a hétvégi házhoz siettünk, láttam, hogy a fiam sehol: a vacsoráját félbehagyta, számítógépe üzemelt, telefonja a töltőn, ajtó tárva nyitva. Egészen egyértelmű, hogy nem önszántából távozott a telekről! – mondta az anya.

Schmidt Dávidot a Facebookon is nagy erőkkel keresik: kedd este 8 körül tűnt el a III. kerületi Őzsuta utcából. A fiú Asperger-szindrómás, amelyet az autizmus enyhébb formájának tartanak. Édesanyja a betegségre is hivatkozott: Dávid éppen emiatt soha nem tért volna el a berögződött cselekedetektől, sosem hagyta volna el például a hátizsákját.

– Életveszélyben van a fiam! Nemsokára plakátokat ragasztunk, és a rendőrséggel is mindennap tartjuk a kapcsolatot. Dávidot nagyon féltem, kissé gyerekesebb viselkedésű, mint kortársai, de meggondolatlan dolgokat sosem csinálna – folytatta zokogva Beatrix.

Schmidt Dávidot az interneten is keresik, a fiatal 170-175 cm magas, farmernadrágot viselt

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Durva baleset: Kigyulladt egy busz Budán

Géza

Országos összesítő

Géza

Köszönjük rendőreinknek áldozatos munkájukat! Nézd meg a statisztikákat! Hirmagazin.eu

Géza