Hirmagazin.eu
Főoldal » Először örültek a gólyának, aztán pszichoterror lett a vége
Állatvilág

Először örültek a gólyának, aztán pszichoterror lett a vége

Májusban érkezett a madár Glambeckbe. Ronny a csőrével kopogtatja az ablakokat és az autók szélvédőjét, Beköltözése óta és textillel borítanak be minden üveget, és az utcán sem szeretnek parkolni miatta.

Először örültek a gólyának, aztán pszichoterror lett a vége

Ronny-nak nevezték el azt a meglehetősen rosszindulatú hím gólyát, aki szabályosan sakkban tartja egy német falu, Glambeck lakót. A madár május elején költözött be a kisvárosba, ahol rendszeresen tesz kárt mindenféle szabadban fellelhető objektumban. Legfőbb “ellenségei” az ablakok, illetve a gépjárművek szélvédői. Nadine Bauer állatvédelmi szakember szerint a gólya saját tükörképében is riválist lát, amelyet el akar üldözni. A lakók Ronny beköltözése óta nem mernek az utcán parkolni, illetve textillel borítanak be minden üveget, amelyben kárt tehet.

Ronny agresszivitásának egy költő gólyapár is megszívta a levét. A hím állatot ugyanis sikerült elüldöznie még júniusban, hogy átvegye a helyét. A fiókákat viszont már nem hajlandó nevelni, így a nőstény állat gondoskodik egyedül a kicsikről. A falu legkésőbb augusztus végén szabadulhat meg a költőmadártól, amikor visszarepül a másik élőhelyére. Abban reménykednek, hogy Ronny jelenleg nem érzi magát annyira jól, hogy jövőre is náluk telepedjen le.

 

forrás: szeretlekmagyarország

Hasonló hírek

Egy maréknyi zsebkutya robbantotta fel a netet

Mazsi

Nyolcvan kutyát tartottak összezsúfolva egy családi házban

info

A dombon guruló panda bearanyozhatja bárki napját – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------