Hirmagazin.eu
Főoldal » Először beszélt hosszabban távozásának okáról Szél Bernadett (A cikk videót tartalmaz)
Belföldi hírek

Először beszélt hosszabban távozásának okáról Szél Bernadett (A cikk videót tartalmaz)

Budapest – Először beszélt hosszabban távozásának okáról Szél Bernadett: az LMP lemondott társelnöke elmondta, mivel indokolható, hogy meghozta ezt a döntést.

Szél Bernadett /Fotó: RAS-archívum

Mint megírtuk, Szél Bernadett, az LMP társelnöke lemondott vezetői tisztségeiről. A távozó politikus kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: döntésének közvetlen oka az volt, hogy nem tudta megvédeni azokat azembereket, akik alatta-mellette dolgoztak a pártban és a kampányban.

„A teljes ellenzéki együttműködést szorgalmaztam, amiért majdnem máglyára küldtek” – mondta a lemondását közvetlenül kiváltó etikai bizottsági döntésről az LMP volt társelnöke és volt frakcióvezetője.

A lemondott politikus szerint nem személyes ügyként kezeli a történteket, mert akkor is lemondott volna, ha semmilyen büntetést nem kap az etikai bizottságtól.

Szél Bernadett a műsorban arról is beszélt, hogy bár zavarja, hogy a szavazóik nem erre számítottak, megalázva nem érzi magát. Azt mondja: inkább bosszús.

Úgy véli, pártjának etikai bizottsága nem egy politikai döntéshozó testület, a kampányban folytatott koordinációs tárgyalások kérdését pedig politikai eszközökkel kellett volna rendezni, nem fegyelmi eljárásokkal.

„Furcsa, hogy engem újraválasztott a párt, mégis az etikai bizottság döntése nyomán mondok le” – jelentette ki.

Arról is beszélt, hogy nem menekül az LMP-ből, párttag marad, mivel azt, amit képviselnek, a zöld irányvonalat, jónak tartja. Elmondta: továbbra is képviseli a paksi atomerőmű ügyét, az ápolási díjat és a devizakárosultakat – olvasható az ATV cikkében.

Szél Bernadett a lemondásról beszél: 

https://www.facebook.com/atv.hu/videos/915496855320225/

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Molnár Zsolt: terrorszervezetek akarnak bejutni az unióba

Edit

Családi háború: nem tudni, mi lesz a Nagylókon kikötözött, majd halálra fagyott Zsolt gyermekeivel

Mazsi

Hazatértek a külszolgálatot ellátó rendőrök (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------