Hirmagazin.eu
Főoldal » Előre el van döntve, ki nyeri az X-Faktort? ByeAlex teljesen kiakadt a bundavád miatt – Itt az igazság
Bulvár

Előre el van döntve, ki nyeri az X-Faktort? ByeAlex teljesen kiakadt a bundavád miatt – Itt az igazság

Budapest — Kiakadt az X-Faktor mentora, ByeAlex (35)!

A zenész a napokban a közösségi oldalán fakadt ki, ugyanis több olyan videó, komment és bejegyzés is kering az interneten, miszerint megbundázták az RTL Klub tehetségkutató műsorát. Bár a döntő meg csak most szombaton lesz, makacsul állítja több „jól értesült” kommentelő is, hogy a csatornánál már rég tudják, ki nyeri idén a műsort.

„Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!” – írta Alex a közösségi oldalán, aki bejegyzése végén ironikusan hozzátette, ő úgy tudja, Anti bácsi lesz a nyertes, aki az első élő adásban búcsúzott a műsortól.

Megdöbbentő, hogy még ezek után is több száz kommentelő ragadott billentyűzetet, hogy leírja: szerinte igenis előre le van játszva, ki nyeri a több millió forint értékű fődíjat.

Az X-Faktor 2019-es szériájában már csak három énekes maradt versenyben, Ruszó Tibi (balról), Zdroba Patrik és Vanek Andor, még semmi sincs lefutva

Több csoport is van a legnagyobb közösségi oldalon, amelyet a műsor rajongói hoztak létre. Az egyik ilyen zárt csoportban jelent meg egy poszt, amelynek szerzője egyenesen azt állítja, hogy egy ismerőse egy igen érdekes beszélgetést csípett el egy parkolóban, és ez alapján Zdroba Patrik (26) lesz a befutó.

„Figyelj, ezt előre tudtuk már, és Patrik nyeri meg az idén” – áll a helyesírási hibákkal teli posztban.

Az összeesküvés-elméletek ezután kaptak szárnyra, rengeteg kommentelő háborodott fel. Lapunk megkereste a csatornát, hogy mit szólnak a bundavádhoz.

Nagyon sok teória kering már a szavazással kapcsolatosan. Ezt mindig érdekes látni, de jó érzéssel tölt el, hogy foglalkoznak a műsorral. Ezúton megnyugtatunk mindenkit, nincs még meg a győztes, hiszen erről majd a szavazók szombaton döntenek. Az első élő adáshoz képest közel másfélszer annyi szavazó nyilvánította ki a véleményét a versenyzőkkel kapcsolatban és a legutóbbi adásban több mint 750 ezer érvényes szavazat érkezett – mondta Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

A mostani mentorok közül senki sem kívánta kommentálni az ügyet, de a Blikknek megszólalt a műsor korábbi zsűritagja, Radics Gigi (23), aki két szériában is részt vett.

Ez a furcsa, helyesírási hibákkal teli poszt jelent meg több Facebook-csoportban

– Amikor én kerültem először a mentorok közé, volt bennem egy olyan gondolat, hogy valamilyen szinten majd irányítva leszek a szerkesztők által, hogy esetleg nem biztos, hogy szabad döntésem lesz minden produkciónál, amit hallok. Aztán amikor beültem a mentorpultba, minden kétségem elszállt. Egyúttal a felelősségem is óriási lett, hiszen kizárólag magamra, a fülemre, az ízlésemre voltam hagyva, senki nem instruálta a választást – mondta a Blikknek Gigi, aki szerint ezt az is bizonyítja, hogy volt olyan döntése, amely nem tetszett a közönség egy részének.

– Én ennek ellenére kiálltam a véleményem mellett, bundáról szó sem volt. Akik megnyerték az előző évadokat, mindannyian jogosan, általunk és a közönség ízlése alapján lettek győztesek. Hogy kié lehet a fődíj, folyamatosan változik az aktuális évadok során, ezt az adott heti produkció, de az énekesek népszerűsége is befolyásolhatja – tette hozzá Gigi.

Közjegyző hitelesíti a szavazatokat

Az X-Faktort már csak azért is nehéz lenne megbundázni, mert minden élő adáson közjegyző hitelesíti a szavazatokat. A független hatósági személy jegyzőkönyvet készít, amely a későbbiekben hitelt ad annak, hogy a szavazás alatt minden szabályosan történt. A közjegyző nem a nézőtéren vagy a stábtagokkal ül a műsor alatt, hanem ott, ahol a technikusok tartózkodnak, s ahol a szavazatokat összesítik.

Forrás: Blikk.hu

Fotó RAS-archívum

Hasonló hírek

Miley Cyrus pornófilmet készített! – Videó

info

Elbűvölőek, pedig csak hátulról láthatjuk őket

info

Nyári szerelmek – A szabadság édes íze…

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------