Hirmagazin.eu
Főoldal » Elon Musk bocsánatot kér, sajnálja a “pedofilozást”
Külföld

Elon Musk bocsánatot kér, sajnálja a “pedofilozást”

Elon Musk nyilvánosan bocsánatot kért, amiért pedofilnak nevezte a barlangban rekedt thai gyerekek mentésében résztvevő egyik búvárt, miután az érintett személy, Vern Unsworth közölte, hogy jogi lépéseket fontolgat.

Forrás: AFP / Jewel Samad

Musk magyarázkodik, miszerint hirtelen felindulásból sértegette a brit búvárt, aki kritizálta azon ötletét, miszerint egy mini tengeralattjáróval ki lehetne hozni a gyerekeket.

Az előzmények

Musk Július 7-én tvittelte ki, hogy a barlangban rekedt thai gyerekek megmentésére a megoldás egy kis tengeralattjáró, amely megfelelően nagy ahhoz, hogy egy személy elférjen benne, de olyan kompakt, hogy a barlang járatain keresztül két búvár át tudja préselni. Muskék el is kezdték tesztelni a mini tengeralattjárót, szerintük szűk helyen is elfért volna és megfelelő szállítóeszköz lett volna a mentéshez. Csakhogy az esőzések miatt a mentőcsapatok nem tudták megvárni a tengeralattjáró érkezését, ráadásul a mentést irányítók szerint az amerikai megoldás teljességgel alkalmatlan lett volna a mentésre a barlangban.

Erre már Musk berágott, több posztban is bizonygatta, hogy igenis jó ötlet volt a mini tengeralattjáró. Erre válaszolt eléggé nyers stílusban a mentésben résztvevő egyik búvár, Vern Unsworth, aki azt állította, hogy Musknak és csapaténak fogalma sem volt a helyi viszonyokról, és teljesen reménytelen lett volna, hogy működjön az amerikaiak megoldása. Unsworth szerint csak egy PR-kampány volt az egész, Musk csak újra magára akarta irányítani a figyelmet, a búvár még azt is hozzátette, hogy Musk feldughatja magának a tengeralattjáróját, oda, ahol fáj!

Ez már sok volt Musknak, újra a Twitteren kelt ki magából, az azóta már törölt posztban azt írta, hogy beviszik a mini tengeralattjárót a barlangrendszernek abba a részébe, ahol a gyerekek vártak a mentésre. A posztban pedofilnak (pedo guy) nevezte a gyerekek mentésében résztvevő búvárt.

Mindazonáltal az ellenem irányuló lépései nem indokolják azt, amit tettem, ezért elnézést kérek Unsworth úrtól és a cégektől, amelyeket vezetőként képviselek. Az én hibám, csakis az enyém

– mondta most Elon Musk.

Forrás: poortfolio.hu

Hasonló hírek

Most kaptuk a hírt: istentisztelet alatt rendeztek vérfürdőt, sokan meghaltak

Mazsi

10 milliárd dollár üti a markát annak, aki megépíti a JEDI-t

Mazsi

Új, világméretű hálózat kiépítését jelentette be Soros György – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------