Hirmagazin.eu
Főoldal » Élőben nézték végig a börtönőrök a Köpcös szökését (Videó)
Külföld

Élőben nézték végig a börtönőrök a Köpcös szökését (Videó)

Újabb fordulatot vett Mexikó legismertebb és július 11-óta legkeresettebb maffiózójának a története. Jochim Guzman picivel több mint három hónapja szökésben van. Azt eddig is tudni lehetett, hogy egy komoly csapatmunka eredménye volt szabadulása.

Arra azonban csak most derült fény, hogy Mexikó legbiztonságosabb börtönének smasszerei nagy valószínűséggel nyakig benne voltak a szöktetésben.

Az egyik mexikói kereskedelmi csatorna ugyanis megszerezte a börtön biztonsági kameráinak felvételét, amelyen még a falat bontó kalapácsok hangját is hallani.

Ahogy az ellenzéki Demokratikus Forradalom Pártjának szenátora is nyilatkozta, a hatóságok hazudtak, eltitkoltak információkat. A nyomozás eddigi megállapításai nem mások mint kitalációk. Alejandró Encinas szerint mindenki benne volt a szöktetésben, a hatóságok, a börtön személyezte és a rendőrség is.

A felvételből pontosan tudható, hogy a biztonsági személyzet annak ellenére nem tett semmit, hogy 26 perce nem látták a kamerák a drogbárót.

Amikor az őrség felnyitotta a cellát, a képek tanúsága szerint meglehetősen komótosan végezték az egyébként tökéletesen belátható cella átvizsgálását.

De ennél is súlyosabb állítás, hogy a börtön falának átvágását végző kalapácsok zaját is hallaniuk kellett. Ezt eddig a hatóságok titkolták, a most bemutatott felvételből derült ki.

A Guzmannak, vagy ahogy az alvilágban hívják, a Köpcösnek volt 26 perce, hogy a különjáratán, motorral kereket oldjon.

Forrás: euronews;

Hasonló hírek

Terrorfenyegetés miatt meg kellett szakítani a németországi Rock am Ring fesztivált

Edit

Álmukban haltak meg a szálloda lakói, szörnyű ami történt

Mazsi

Merkel ragaszkodik a migránsok szétosztásához

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------