Hirmagazin.eu
Főoldal » Elmarad Szűcs Judith esküvője: Megindokolta, kiderült, mi történt
Bulvár

Elmarad Szűcs Judith esküvője: Megindokolta, kiderült, mi történt

Nem titkolja tovább!

A ’80-as évek diszkókirálynője augusztus 15-én lesz 66 éves. Szűcs Judith büszkén vállalja a korát, hiszen jó pár évet letagadhatna. 47 éve állt először színpadon és a mai napig hatalmas a sikere. Egy szabad hétvégéje sincs, annyi felkérést kap. Az énekesnőt arról kérdeztük, hogyan telik az idei nyara, és férjhez megy-e vőlegényéhez.

Elképesztő formában van. Mit tesz érte?

Nem folytatok önsanyargató életmódot, sosem diétáztam és nem is sportoltam kőkeményen. Mostanában ha időm engedi, úszni járok. Arckezelésnek a délutáni sziesztát tartom a leghatékonyabbnak, ez nagyon bejött nekem, már egy óra pihenés is olyan hatással van rám, mint egy ráncfeltöltés. Nem titkolom, hogy időnként elmegyek egy plasztikai sebészhez konzultációra, gyakran lebeszél az én elképzeléseimről, de időnként szükség van ilyen jellegű kezelésekre is. Ezek nem műtéti beavatkozások, csak szépészeti ráncfeltöltések.

Több olyan hétvégéje is úgy telik a nyáron, hogy egy nap 3 koncertet ad. Hogy bírja ezt energiával?

Bírni kell, de szerencsére remekül érzem magam fizikailag. Úgy érzem, engem szeret a jó Isten. Ettől pszichikailag meg is erősödöm, és teljes bedobással tudom végigcsinálni mind a három előadásomat. Augusztus 20-ig egy szabad napom sincs, de nem panaszkodom, mert engem a közönség hajt. Van egy sofőröm, technikusom, aki a vidéki utazásokra visz engem, de én fejben ugyanúgy vezetek a kocsiban, mert én is végig figyelem az utat, erről nem tudok leszokni. Az utazási részét nem csípem, de ez hozzátartozik.

Jutott- e ideje pihenésre?

Megvolt a nyaralás is az idén, most csak 8 napot tudtam kint tölteni a nővéremnél, Panninál Athénban. Egyedül utaztam ki, mert nem tudott velem jönni a vőlegényem, aki üzletemberként tevékenykedik. Nagyon sok munkája jött össze, amit nem tudott az én szabadságom alatt abbahagyni. Timi lányomnak pedig nem volt kedve velem jönni, éppen mással volt elfoglalva.

66 éves lesz. Tulajdonít ennek jelentőséget?

Számmisztikailag még nem néztem utána, de teljesen mindegy, mert úgysem érzem magam ennyinek. A lényeg az, hogy jól vagyok, boldog vagyok és csinálom a dolgomat.

10 éve van együtt a nála 8 évvel fiatalabb párjával, aki egy évvel ezelőtt el is jegyezte őt. Azt tervezték, az idén összeházasodnak, de azt hallani, elmarad az esküvő?

Nem akarok titkolózni, egyszerűen nincs időnk összeházasodni, mert nagyon sokat dolgozunk mindketten, nem tudunk előre tervezni. Szerettük volna, de úgy néz ki, idén nyáron sem jön össze. Sokat egyébként nem változtatna ez a kapcsolatunkon, hiszen már régóta úgy élünk, mint férj és feleség. Az eljegyzés óta hordom a nagyon szép gyűrűt, amit a vőlegényemtől kaptam. Ha lesz még idén esküvőm, az már tényleg titokban lesz, mert akkor gyorsan és hirtelen fogunk egybekelni.

Hasonló hírek

Végre itt egy jó hír Galambos Lajos ügyében

Mazsi

Szabó Zsófit elfogadja férje családja – VIDEÓ

Mazsi

Minden pénzét elvesztette a magyar divattervező: nincstelen lett, miután összeállt a világhírű színésszel

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!