Hirmagazin.eu
Főoldal » Elmarad az Oroszlányban lemészárolt Elizabet temetése, ezért (18+)
18+

Elmarad az Oroszlányban lemészárolt Elizabet temetése, ezért (18+)

Farkas Éva, Elizabet édesanyja csütörtökre tervezte a gyászszertartást, de nincs pénze a családnak.

– Hiába dolgozik mindenki a családunkban, hónapról hónapra élünk, ekkora kiadásra, mint a temetés, nem voltunk felkészülve – mondta sírva a Blikknek Farkas Éva, a lányát gyászoló édesanya. – Hiába szeretnénk megadni a végtisztességet a lányunknak, nincs spórolt pénzünk, hitelt nem tudunk felvenni, így el kell halasztanunk a csütörtöki szertartást – kesergett az asszony.

Az anya gyanúsnak tartja, hogy Kovács Ármin (76), aki beengedte a lakásába a lányát, csak hazatérése után két órával riasztotta a mentőket. Pedig Elizabet akkor már rég halott volt.

– Amikor Ármin reggel negyed hétkor hazament, nem tűnt fel neki, hogy valaki sarkig kitárva hagyta a lakásajtót? Hogy a lányom a szőnyegen a vérében feküdt? És véres volt az ágy, a paplan, a párna is? – záporoztak a kérdések a gyászoló anya szájából. – Viszont Ármin eltüntette a nyomok jó részét, mert lehúzta és kimosta az összes ágyneműt. Miután kényelmesen kiteregetett, csak utána tárcsázta a segélyhívót – összegezte a történteket az anya.

Kovács Ármin a kis nyugdíja miatt kénytelen 24 órás műszakban biztonsági őrként dolgozni. Gyakran befogadta lakásába az asszonyt, aki vasárnap este átfagyva ismét felcsengetett hozzá. A férfi ajtót nyitott neki, de hétfő reggel, munkába indulás során közölte vele: kedden menjen el, mert nem akarja eltartani. Másnap a férfi összeszurkálva, holtan találta az egygyermekes családanyát az ágya mellett.

–Hiába kértem Elizabetet, senkit ne engedjen be a lakásomba. Erre hazaérve mit látok? Mindenfelé üres sörösüveg és borospalack hevert – bizonygatta a Blikknek a biztonsági őr. – Azért nem próbáltam rögtön felkelteni Elizabetet, mert azt hittem, részeg. Máskor is előfordult ez vele. Később a mentők állapították meg, hogy meghalt.

Mint azt a Blikk megírta, a helyszínről pánikszerűen menekülő gyilkos, K. K. László (55) hátrahagyta a szemüvegét és a kalapácsát, rajtuk az ujjlenyomataival. Többek között ez vezetett a lebukásához. A brutális gyilkos Romániából költözött Oroszlányba, családja nem volt, egyedül élt. Egy helyi gyárban operátorként dolgozott, egy –névtelenségét kérő – munkatársa agresszív, hirtelen haragú férfiként jellemezte. De azt, hogy képes lenne embert is ölni, senki nem gondolta róla.

Titkolják az anyja előtt fia tettét

A Blikk megtalálta Romániában a gyilkos szomszédját, aki elmondta: falujukban már gyerekkorában rettegtek K. K. Lászlótól. – Laci természete és megjelenése sem volt normális, mindig élvezte, ha megijesztett bennünket – mondta a férfi. – Miután tíz éve a felesége rákban meghalt, magára hagyta a kislányát, Kincsőt, akit a nagymamája, Viola néni nevelt föl, akinek el sem merik mondani, mit tett a fia.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Diamond Princess – szabályosan halálra ítélte Japán a még egészséges utasokat,.. most beismerték, nagyot hibáztak – Kovács Karolina cikke (18+)

Kovács Karolina

Élve temethette el áldozatát az exrendőr (18+) Oszd meg!

Géza

Szőrnyű tragédia – szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves magyar egyetemista lány hétfő éjjel Budapesten! A szomáliai migránst rendőreink fél nap alatt elfogták – videó! (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!