Hirmagazin.eu
Főoldal » Ellopták a nyertes lottót, mégis várja az 50 milliót
Életmód hírek

Ellopták a nyertes lottót, mégis várja az 50 milliót

Minden napját munkával tölti az a pestszentlőrinci férfi, akitől még júniusban ellopták az Örs vezér téren az 50 milliót ére EuroJackpot szelvényét.

Sosem voltam az a „láblógatós” fajta

– kezdte a Ripost kollégájának P. József.

Fotó: Markovics Gábor

– Dolgozom és várom, hogy végre lezárják az ügyet és túl legyek ezen az egészen. Azt ígérte a rendőrség, hogy ha nincs meg az az ember, aki ellopta a szelvényemet, akkor is kifizetik a pénzt, de csak is azért, mert be tudtam mutatni a nyertes EuroJackpotról egy fénymásolatot. Ezt a papírt a napokban át kellett adnom az ügyvédemnek. Alig vártam, hogy érte jöjjön és végre megszabadítson tőle! – nevette el magát a férfi.

Miután Józsefről megtudták az ismerősei, hogy 50 millió forintot nyert, sorra felkeresték őt.

– Sok ismerősöm látott a Ripost-ban

– mondta.

– A legtöbben féltékenyek voltak, azt mondták: „Jaj Józsi! Nem is tudtuk, hogy te ilyen gazdag vagy!” Én persze mindegyiknek ugyanazt tudtam csak mondani… Mégpedig azt, hogy nagyon örülök az 50 milliónak, de nagyon hamar el lehet költeni, ezért én nem is tartom magam gazdagnak. Még a nyeremény előtt kinéztem magamnak egy házat, amit meg fogok venni, valószínűleg az EuroJackpottal ez könnyebben fog sikerülni.

Ahogyan azt a Ripost megírta, 64 éves P. József egész életében lottózott, de néhány hete megütötte a főnyereményt: megnyerte az 50 milliót érő EuroJackpotot. Hamar el is indult a központba, hogy bemutathassa a szelvényt. Buszra szállt, amivel elutazott az Örs vezér terére, ám pénztárcáját, amiben az EuroJackpot lapult, egy szatyorba dobta. A szatyrot letette a földre, ahonnan kilopta a pénztárcáját egy tolvaj.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ne címkézz! – avagy egy társadalmi kísérlet a sötét szobában – videó

Edit

Névnapok április 9.

info

Elképesztő változás: így alakul át a feneked 1 hónapnyi guggolástól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------