Hirmagazin.eu
Főoldal » Ellógott a munkahelyéről egy nő, hogy találkozzon Károly herceggel: nagy bajba került, és pont ez volt a szerencséje
Életmód hírek

Ellógott a munkahelyéről egy nő, hogy találkozzon Károly herceggel: nagy bajba került, és pont ez volt a szerencséje

Ott kellett hagynia a munkahelyét egy brit nőnek, miután csak azért, hogy találkozhasson Károly herceggel egy rendezvényen, azt hazudta, hogy beteg. Összességében viszont mégis jól járt.

A 29 éves Carly Thompsett adminisztrátorként dolgozott egy cégnél, és mellette szabadidejében fejlesztgette saját vállalkozását, amit a Herceg Bizalma program mentorált. Mikor meghívták egy jótékonysági rendezvényre, ahol lehetősége nyílt személyesen találkozni a herceggel, nagy dilemma előtt állt. A találkozó egy remek üzleti lehetőséget jelentett, viszont a nő szabadnapjai elfogytak, és tudta, hogy főnöke úgysem engedné el; ezért ellógta a napot a munkahelyén, azt hazudva, hogy beteg.

– Nem maradt már szabadságom, és tudtam, hogy úgysem kapnám meg a szabadnapot, hiába mondanám el, mennyire fontos. A legjobb barátom a cégen belül tudta, mire készülök, de senki más nem. Aznap reggel betelefonáltam, beteget jelentettem. Egy órával azután, hogy találkoztam Károly herceggel, a barátom felhívott, hogy látott engem egy képen és egy videofelvételen, amit egy helyi újság tett közzé az interneten. Sajnos a főnökeim is látták, és amint újra bementem dolgozni, már hívattak is. Nem tudtam mást tenni, mint elismerni, hogy lebuktam. Nem voltak boldogok. Az lett a dologból, hogy pár hét múlva inkább kiléptem a cégtől, és inkább a saját vállalkozásommal foglalkoztam – idézte fel Carly a történteket.

Ezen a képen szúrták ki Carlyt Károly herceg társaságában, miközben állítólag beteg volt

Végülis mint utólag kiderült, Carly-nak nagy szerencséje volt, hogy aznap lógott a munkahelyéről: a médiafigyelemnek köszönhetően a vállalkozása fellendült, amire a 29 éves nőnek nagy szüksége volt. Korábban ugyanis egyáltalán nem lehetett szerencsésnek nevezni az életét; diszlexiával küzdött, rossz lett az érettségije, aztán két évig tanult művészet és designer vonalon, illetve haj- és szépségápolást, de ott kellett hagynia tanulmányait, hogy ápolja idős nagyapját, aki mellett más idős emberek gondozását is vállalta.

Miután nagyapja meghalt 2013-ban, adminisztratív területen helyezkedett el. Egyik nap beírta a Google keresőjébe, hogy “hogyan indítsunk vállalkozást”, ekkor találta meg a Herceg Bizalma programot, melynek keretében elkezdte mostanra díjnyertes vállalkozását, amelyben olyan apróságokat árul, mint a fürdősók, sminkszerek, vagy ruhák. Carly már egyáltalán nem szorul támogatásra, saját alkalmazottai vannak.

– Most, hogy mások felettese lettem, az ajtóm mindig nyitva áll az alkalmazottaim előtt. Tudom, hogy néha közbejönnek dolgok, én pedig azt szeretném, ha el mernék nekem mondani az igazat.

(Daily Mail)

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Emberségből jeles! Oszd meg te is!

Mazsi

Szerelmi 3szögeink, avagy megcsalva lenni nem jó

Edit

Iránymutatás férfiaknak! 8 pont mire vágynak a nők a párkapcsolatban!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!