Image default
Divat, szépségápolás

Ellenállhatatlan benne, aki viseli: Ez lesz a nyár legszexibb ruhája

Alig várják, hogy viselhessék!

Nyári alapdarabok

Az év legmelegebb évszaka nem csak a fesztiválok, a strandolás és a nyaralás miatt nagy kedvencünk. Ilyenkor ugyanis a mindennapokon is felvehetjük a szexi, rövid itt-ott kivágott raháinkat, persze a jóízlés határain belül. És ha azt hitted, a spagettipántos selyemhatású ruháknál nincs csábítóbb darab, a következő oldalon mutatjuk az idei nyár legdögösebb ruháját.

A-vonalú ruha

Idén nyáron ismét hódítanak majd az A-vonalú ruhák, azonban kicsit más köntösben, mint eddig. A szexi darabok kislányos szabásuk, a romantikus virágmintáik vagy épp izgalmas pöttyös mintáik olyan különlegesek. Rövid hosszuk miatt még ellenállhatatlanabbá teszik viselőjét, hiszen bár csak épp annyit takarnak amennyit kell, mégsem tűnünk bennük könnyűvérűnek.

Piros sárga és zöld színben tündöklünk majd:

Így viseld

A dögös ruhák ráadásul minden nőnek jól állnak, akár alma, körte, fiús vagy homokóra testalkatú. Kombinálhatjuk szandállal, magassarkúval, papuccsl vagy egy egyszerű sportcipővel is. Ráadásul kényelmes és komfortos érzést ad. Lapozd végig a galériát, és nézd meg a többi varriációt is. Neked a virágos vagy pöttyös darabok tetszenek jobban?

femina

Hasonló hírek

Esküvőre vagyok hivatalos: mit szabad és mit nem?

info

Ezek a legújabb ékszertrendek

Edit

Egy cég bemutatta a cicifix kollekcióját, amit kifejezetten férfiaknak szánt! Szólj hozzá, oszd meg!

Géza