Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Elköltözött L.L. Juniortól a felesége

Budapest – Derült égből villámcsapás: a Blikk megtudta, hogy elköltözött L.L. Juniorral közös törökbálinti otthonukból a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga, aki a kislányukat, Lilit is magával vitte.

Mindenki ezt olvassa most!

 

Lapunk úgy tudja, a fiatal édesanya egy fővárosi albérletben rendezkedett be, ám egyelőre nem tudni, csak egy hosszabb mosolyszünetről van-e szó, avagy végleges a szakítás.

A pár életében ugyanis nem ez az első komolyabb hullámvölgy. 2016-ban ismerték meg egymást, szerelmük szinte azonnal fellángolt, s a fiatalok rövid idő után összeköltöztek. A heves érzelmek azonban olykor nagy vitákkal is járnak, Junior és Kinga többször szakítottak, ám mindannyiszor visszataláltak egymáshoz, felülemelkedve a problémákon. A zenész 2017-ben egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban – már sokadjára – szakítottak, s akkor úgy tűnt, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Szét is költöztek, s akkoriban a zenészt volt párja oldalán látták újra, ám az az elválás messze nem jelentette a végállomást.

L.L. Junior és Kinga korábban is sokatt küzdött a kapcsolatukértL.L. Junior és Kinga korábban is sokatt küzdött a kapcsolatukért

– Mind a ketten csalódtunk a másikban, és azt hiszem, mást is láttunk bele egymásba, mint ami a valóság. Mást vártunk egymástól és a kapcsolattól. Szomorúan, de külön várjuk most, hogy a jóisten jó irányba tereljen minket, és jöjjön egy sugallat, hogy mi is a mi utunk – nyilatkozta akkor lapunknak a zenész.

Kinga és Junior érezte, a történetük nem itt ér véget, újabb esélyt adtak kapcsolatuknak, majd 2019 év elején teljes titokban, egy filmbe illő, romantikus dominikai esküvőn össze is kötötték az életüket. Tavaly pedig megszületett szerelmük gyümölcse, a kis Lili baba, s bár úgy tűnt, tökéletes harmóniában élnek, valami mégis történhetett, ha Kinga fogta magát és új otthonba költözött 11 hónapos kislányával.

Hogy mi lehetett ennek az oka, még nem tudni, ahogyan azt sem, sikerül-e rendezni soraikat, ám információnk szerint nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz.

Mindenki ezt olvassa most!

– Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz – mondta a pár egyik ismerőse, aki elárulta lapunknak, hogy a pár a különköltözés ellenére rendszeresen beszél, kislányuk miatt nem szakadt meg a kapcsolatuk.

Lapunk megkereste a zenészt is, hogy igaz-e a hír, miszerint szakítottak Kingával.

– Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom – mondta szűkszavúan Junior, majd bontotta a vonalat.

blikk

Hirmagazin.eu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Sokan a szívükhöz kaphattak: döbbenetes adatokat láttak az egyik hazai bank ügyfelei a számláikon

Mazsi

A lelki társak különböznek az élettársaktól. 10 jel arra, hogy megtaláltad a lelki társad

Mazsi

Névnapok június 28-án

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------