Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elkezdődött VV Fanni feltételezett gyilkosának tárgyalása

Budapest – A Fővárosi Törvényszék dísztermében megkezdődött a VV Fanni-gyilkosság ügyének tárgyalása.

Az egykori valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyében először egy úgynevezett előkészítő ülést tartanak, ám ha ezen a dunaújvárosi férfi nem ismeri be bűnösségét, hosszú tárgyalássorozat veheti kezdetét. B. László az előkészítő ülésre kék zakóban és farmernadrágban érkezett, elsőként az ügyész ismertette a vádat.

Minr megírtuk, VV Fanni (†24) édesanyja és édesapja nem megy el a tárgyalásra. Lelkileg egyikük sem kész arra, hogy egy teremben tartózkodjanak azzal az emberrel, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a lányukat. Fanni anyukája azt mondta nekem, attól fél, hogy lelkileg teljesen összeomlik, ha meglátja B. Lászlót, apukája pedig tattól tart, nem tudja kordában tartani az indulatait.

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el XIII. kerületi otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi jelenleg házi őrizetben van, és továbbra is kitart amellett, hogy nem ő végzett a korábban a ValóVilágban szereplő lánnyal. Fanni holtteste a mai napig nem került elő, bár országszerte több helyszínen is kutattak már utána.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Magyar férfi fulladt vízbe Ausztriában

info

Illegális migránsok: 3 helyszín, 14 migráns! Hiába jöttek, ahogy jöttek, mentek is! Oszd meg!

Géza

NAV-ellenőrzés: ezeken a helyeken számíthatnak revizorokra a héten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------