Főoldal » Elkezdődött VV Fanni feltételezett gyilkosának tárgyalása
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elkezdődött VV Fanni feltételezett gyilkosának tárgyalása

Budapest – A Fővárosi Törvényszék dísztermében megkezdődött a VV Fanni-gyilkosság ügyének tárgyalása.

Az egykori valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyében először egy úgynevezett előkészítő ülést tartanak, ám ha ezen a dunaújvárosi férfi nem ismeri be bűnösségét, hosszú tárgyalássorozat veheti kezdetét. B. László az előkészítő ülésre kék zakóban és farmernadrágban érkezett, elsőként az ügyész ismertette a vádat.

Minr megírtuk, VV Fanni (†24) édesanyja és édesapja nem megy el a tárgyalásra. Lelkileg egyikük sem kész arra, hogy egy teremben tartózkodjanak azzal az emberrel, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a lányukat. Fanni anyukája azt mondta nekem, attól fél, hogy lelkileg teljesen összeomlik, ha meglátja B. Lászlót, apukája pedig tattól tart, nem tudja kordában tartani az indulatait.

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el XIII. kerületi otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi jelenleg házi őrizetben van, és továbbra is kitart amellett, hogy nem ő végzett a korábban a ValóVilágban szereplő lánnyal. Fanni holtteste a mai napig nem került elő, bár országszerte több helyszínen is kutattak már utána.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Kiderült, melyik ismert magyar zenész volt érintett a rendőrök balesetében

Mazsi

Megerőszakoltak egy 17 éves lányt Hódmezővásárhelyen

info

Mentőhelikoptert riasztottak Zala megyébe: traktor alá szorult egy ember

Mazsi