Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elkezdődött a volt barátnőjét meggyilkoló férfi tárgyalása

Elkezdődött Zalaegerszegen annak a férfinak a tárgyalása, aki tavaly szeptemberben az utcán több késszúrással halálosan megsebesítette volt barátnőjét Nagykanizsán.

A férfi vallomásában azt mondta, nagyon hiányzik neki a nő, csak bánatot érez, amiért elvesztette, és teljesen értelmetlen volt, amit tett – hangzott el az M1 Híradójában.

Az utca közepén nyitott ajtóval álló személyautó mellett pár lépésre gyilkolták meg a 44 éves nőt. A környékbeliek közül többen is látták a brutális gyilkosságot.

A vádlott el akart menekülni a rendőrök elől, miközben késsel szándékosan megsebesítette magát. A járőrök perceken belül elfogták a 39 éves férfit, akihez orvost hívtak.

Az ügyet a Zalaegerszegi Járásbíróságon tárgyalják. A vádiratban elhangzott, az áldozat testén 35 külsérelmi nyom volt, ezek többsége késtől származott.

A pár három és fél éves kapcsolata alatt gyakran veszekedett, a gyilkosság akkor történt, amikor a nő véglegesen szakítani akart és el akarta hozni a dolgait a férfi nagykanizsai lakásából. A férfi vallomásában azt mondta, elvesztette az önuralmát.

A bíróság tanúkat is meghallgatott. Az első tárgyalási nap után új szakértő bevonásával folytatódik majd az ügy.

Forrás: M1 Híradó

Képek: faktor,

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Kigyulladt egy partibusz a Deák Ferenc téren

Géza

Az illegális migránsok nagyon sok munkát adnak rendőreinknek! Olvasóink nevében is, köszönjük a helytállást! Hirmagazin.eu

Géza

Megöltek egy idős házaspárt Hosszúpályiban

info