Hirmagazin.eu
Főoldal » Elkészült a soroksári kocogó nő feltételezett gyilkosának profilja
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elkészült a soroksári kocogó nő feltételezett gyilkosának profilja

Ketten gyilkolhatták meg a Soroksáron kocogó nőt

Budapest – Újabb részletek a soroksári kocogó nő meggyilkolásáról: két gyilkos lehet, egy ,,domináns” és egy asszisztáló.

Ri­post in­for­má­ciói sze­rint ket­ten öl­het­ték meg Kar­dosné Gyu­rik Krisz­ti­nát öt éve, és a rend­őr­ség azért nem szó­lalt meg, mert a ko­ro­na­tanú által meg­ne­ve­zett gyil­kos, az ipari al­pi­nista nem volt egye­dül, és a zsa­ruk most a tet­tes­tár­sat ke­re­sik – derül ki a riportból.

Mint azt megírtuk, a rendőrségen és a megölt nő férjénél is jelentkezett ez az asszony, aki azt állítja, volt párja ölte meg Gyurik Krisztinát.

Grafikánkon mutatjuk, merre futott gyakran Krisztina. Útvonalából kiderül, hogy a gyanúba keveredett férfi akár mindennap láthatta lakhelyéről, egy helyi munkásszállóról

Krisztina hevesen küzdött az életéért, sérüléseket is okozott legalább az egyik tettesnek – ám úgy ölték meg, hogy egy elkövető ehhez kevés lett volna. Kezeit, lábait összekötözték egy speciális csomóval, nadrágját letépték vagy levágták róla – ám a cipőjét és a zokniját rajtahagyták a lábán. Egy minden erővel védekező nővel egy ember nem tudott volna elbánni, és ilyen precízen nem lehetett volna megkötözni.

A korábbi szakértői vélemények szerint a két tettes egyike „domináns” volt, aki megkötözte, brutálisan megfojtotta és levetkőztette az áldozatot, míg a társa asszisztált a tettéhez, segített lefogni a nőt. Valószínűleg mindketten megsérültek, Krisztina olyan hevesen védekezett.

A rendőrök már a profilt is elkészítették, ebből az is kiderül, hogy a gyilkosoknak meglehetősen alacsony az intelligenciája.

Forrás: ripost.hu, blikk.hu

Hasonló hírek

Teljes az útlezárás az M0-áson Nagytarcsánál

Géza

Fának csapódott az autó, ketten meghaltak + FOTÓK!

info

„Ha nem ölöm meg őket, rájuk gyújtom a házat” – Teljesen kiborult a meggyilkolt szekszárdi kislány édesapja

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------