Főoldal » Elképesztő videó szivárgott ki: Már 44 éve megtörtént a Marsra szállás – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő videó szivárgott ki: Már 44 éve megtörtént a Marsra szállás – VIDEÓ

A döb­be­ne­tes film­te­kercs ál­lí­tó­lag egye­ne­sen a Nem­zet­közi Űr­hi­va­tal tit­kos ar­chí­vu­má­ból szár­ma­zik. Leg­alábbis ezt ál­lít­ják az össze­es­kü­vés-el­mé­le­tek ked­ve­lői. Esze­rint 1973-ban az ISV Co­lom­bus el­ne­ve­zésű űr­hajó már el­ju­tott a Marsra, rá­adá­sul em­beri le­gény­ség­gel. Ők ké­szí­tet­ték a fel­vé­te­le­ket is.

Az UFO-vadászok szerint nemhiába rejtegette a NASA azt a videót, amely még 1973-ban készült, egy VALÓDI emberes Mars-misszió alkalmával. Az eredeti verzió a pletykák szerint mintegy 40 perces… A kiszivárgott információk szerint ez volt a második emberes Mars expedíció a RedSun Project keretein belü, ami 1973 augusztus 28-án érte el a bolygót. Az állítólagos legénység tagjai: Elliot See parancsnok, William. B. Rutledge Pilóta, és Vladimir Ilyushin. Az első küldetés pedig 1970-ben történt amit Edwin E. Buzz Aldrin vezetett. – írja a napiufo.hu.

A kíváncsi UFO-kutatók szerint a NASA 1952-től kezdődően 1970-ig azt kommunikálta a nyilvánosság felé, hogy a céljuk, hogy állandó bázist építsenek a Marson. Ezután viszont mintha elfelejtették volna a dolgot. Alighanem ekkor kezdett valósággá válni a terv. Talán mégis igazak azok az összeesküvés-elméletek, miszerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc a rovarszerű őslakókkal… a menetrendszerinti Mars-járatokról már nem is beszélve…

Az, hogy ez kiderüljön, csak idő kérdése, ezért is készül a NASA gőzerővel az első NYILVÁNOS Marsra szállásra… Ha sikerül, akkor már nem kell többé a titkaik miatt aggódniuk. Az ottani eredményeiket és infrastruktúrát pedig beállítják majd a legújabb misszió sikerének.

Ugyan ki a fene tudná megmondani, hogy mi folyik több millió kilométerre a Földtől?

A további elképesztő részleteket a napiufo.hu-n olvashatsz!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Őrületes videó: Kiderült, hogy nem csak a Föld, de a Hold is lapos!

Mazsi

Tudtad, hogy nem csak Londonban, hanem Budapesten is van őrségváltás?

info

Putyin: Oroszország soha nem lesz az Új Világrend készpénzmentes társadalma

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------