Image default
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő videó! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves nyugdíjas! – VIDEÓK

El­ké­pesztő fotók, majd egy videó bor­zolta az ide­ge­ket az in­ter­ne­ten, amin egy 80 éves nyug­dí­jasra egy föl­dön­kí­vüli tá­madt. Ha­tal­mas po­foz­ko­dás kez­dő­dött…

Blake Cousins, a Thirdphaseofmoon portál botcsinálta riportere számos videót készített már, amin látványosan utánajár a nyilvánosságra kerülő, és a számára elérhető közelségben lévő ufó-, vagy idegen lény észleléseknek.

Egyik nagy durrantása a földönkívüli lénnyel verekedő, 80 éves hawaii-i nyugdíjas volt. A fotók és a videó már legalább 4 éve készültek, de azóta is azon vitatkoznak az ufóhívők, hogy a nem túl bizalomgerjesztő ábrázattal rendelkező Blake Cousins átvert-e mindenkit. Vajon pár dollárral megvesztegetett szereplőkkel játszatta el a jelenetet a hawaii-i nyomortelepen, vagy tényleg megtörtént az eset?

Blake először készített az érdekes képkockákból egy snittet, amolyan étvágygerjesztőt, amit megfuttatott a YouTube-on! A hatás elképesztő volt! 

Ezután következett a két részből álló tényfeltáró videó, amin meglátogatta a képen látható helyet és “sikerült megtalálnia” a videó szereplőit is: az egyfogú, 80 éves nyugdíjas “harcművészt”, és a videókamerát kezelő testes férfit, egy eléggé lepukkadt környéken.

Hogy végül földönkívüli volt-e a lény, vagy ahogy mesélik, a helyi folklórból ismert különös szörnyeteg az Aswang, ami tud repülni és alsó teste különválva a felsőtől önálló életet tud élni, nem tudni… Bár ha ez utóbbi lett volna a bizarr lény, akkor a bácsika aligha élte volna túl a támadást, legalábbis azok alapján, amit a mitikus lényről olvasni lehet az interneten!

Elképesztő videó! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves nyugdíjas! - VIDEÓK

Persze könnyen lehet, hogy csak egy egy béna rongybaba volt, amit még az öreg is el tudott intézni.  Mindenesetre az idős bácsika igen látványosan adta elő újra a verekedés koreográfiáját… már ezért érdemes megnézni a videókat!

Blake Cousinst egyébként hatalmas hoax-gyárosnak tartják ufóvadász körökben… de ettől függetlenül elég sok energiát fektetett eddigi munkáiba és népszerűsége is hatalmas…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Sokk a templomban: Döbbenet, mi történt a Jézuska szoborral

Mazsi

Botrányos szeretők, különc kalandok – Veszedelmes viszonyok a történelemben

Géza

A világ 10 leggazdagabb terrorszervezete

info