Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő videó! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves nyugdíjas! – VIDEÓK
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő videó! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves nyugdíjas! – VIDEÓK

El­ké­pesztő fotók, majd egy videó bor­zolta az ide­ge­ket az in­ter­ne­ten, amin egy 80 éves nyug­dí­jasra egy föl­dön­kí­vüli tá­madt. Ha­tal­mas po­foz­ko­dás kez­dő­dött…

Blake Cousins, a Thirdphaseofmoon portál botcsinálta riportere számos videót készített már, amin látványosan utánajár a nyilvánosságra kerülő, és a számára elérhető közelségben lévő ufó-, vagy idegen lény észleléseknek.

Egyik nagy durrantása a földönkívüli lénnyel verekedő, 80 éves hawaii-i nyugdíjas volt. A fotók és a videó már legalább 4 éve készültek, de azóta is azon vitatkoznak az ufóhívők, hogy a nem túl bizalomgerjesztő ábrázattal rendelkező Blake Cousins átvert-e mindenkit. Vajon pár dollárral megvesztegetett szereplőkkel játszatta el a jelenetet a hawaii-i nyomortelepen, vagy tényleg megtörtént az eset?

Blake először készített az érdekes képkockákból egy snittet, amolyan étvágygerjesztőt, amit megfuttatott a YouTube-on! A hatás elképesztő volt! 

Ezután következett a két részből álló tényfeltáró videó, amin meglátogatta a képen látható helyet és “sikerült megtalálnia” a videó szereplőit is: az egyfogú, 80 éves nyugdíjas “harcművészt”, és a videókamerát kezelő testes férfit, egy eléggé lepukkadt környéken.

Hogy végül földönkívüli volt-e a lény, vagy ahogy mesélik, a helyi folklórból ismert különös szörnyeteg az Aswang, ami tud repülni és alsó teste különválva a felsőtől önálló életet tud élni, nem tudni… Bár ha ez utóbbi lett volna a bizarr lény, akkor a bácsika aligha élte volna túl a támadást, legalábbis azok alapján, amit a mitikus lényről olvasni lehet az interneten!

Elképesztő videó! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves nyugdíjas! - VIDEÓK

Persze könnyen lehet, hogy csak egy egy béna rongybaba volt, amit még az öreg is el tudott intézni.  Mindenesetre az idős bácsika igen látványosan adta elő újra a verekedés koreográfiáját… már ezért érdemes megnézni a videókat!

Blake Cousinst egyébként hatalmas hoax-gyárosnak tartják ufóvadász körökben… de ettől függetlenül elég sok energiát fektetett eddigi munkáiba és népszerűsége is hatalmas…

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

A patkányok pusztulnak a mobiltól, mi nem?

Géza

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat! + VIDEÓK!

Edit

A csavarkompresszor felhasználási módjai

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!