Image default
Gazdaság

Elképesztő újítás: már fotóval is beküldhetjük a villanyóra mérőállását

Új funkcióval bővült az Elmű-Émász EnergiApp elnevezésű mobilapplikációja (letölthető a Google Play és az App Store áruházakból).

Ennek köszönhetően lehetővé vált, hogy a jövőben ne kelljen a leolvasóra várni, a villanyóra adatait a mobiltelefonunkkal készített fotón is beküldhetjük a szolgáltatónak. Az applikáció bemutatóján Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára elmondta: az ágazati törvények tavaly év végén elfogadott módosítása teremtette meg annak lehetőségét, hogy az áram- és a földgázelosztó társaságok a mérőberendezések leolvasását applikáció útján is elvégezhessék. 

Az EnergiApp alkalmazás segítségével nemcsak az óra állását küldhetjük el, de bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézhetjük az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeinket is. Ehhez nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni az online ügyfélszolgálaton is használt felhasználónévvel és jelszóval, vagy regisztrálni néhány egyszerű lépésben az elmuemasz.hu weboldalon.

mti, blikk

Hasonló hírek

120 új munkahely lesz Székesfehérváron, mindannyian fizetünk értük

Géza

Ennyit spórolhatsz az illetékek eltörlésén

Mazsi

Visszakapták az 5 percet a fővárosban parkolók

info