Főoldal > Hírek > Szabadidő > A nap videója > Elképesztő tehetség: egy 14 éves kislány aratott elsöprő győzelmet a Got Talentben – VIDEÓ
Elképesztő tehetség: egy 14 éves kislány aratott elsöprő győzelmet a Got Talentben - VIDEÓ
Courtney Hadwin /Fotó: Northfoto

Elképesztő tehetség: egy 14 éves kislány aratott elsöprő győzelmet a Got Talentben – VIDEÓ

Hirdetés

Egyesült Államok – Már a válogató során levette a zsűrit a lábáról, az a 14 éves lány, aki most az America’s Got Talent 2018-as szériájának döntőse lett.

A 14 éves, brit iskolás lány már az előválogatón is szenzációs produkcióval rukkolt elő, s már az akkor megnyerte az America’s Got Talent egy millió dolláros nyereményét, vagyis a Golden Buzz-t, amit a zsűri a kedvenceinek ítél oda.

Daily Mail írása szerint, a 14 éves Courtney Hadwin volt a zsűritagok kedvence, s ez minden bizonnyal így is van, hiszen még Simon Cowell is felállva tapsolt a lány előválogatós produkciója után:

Az iskolás lány, aki Otis Redding Hard To Handle című számát énekelte el az előválogatón, június óta nagy hírnévre tett szert. 12 éves korában az UK’s The Voice Kids című műsorban is szerepelt, ahol szintén egészen a fináléig jutott. S bár tényleg sikeresnek mondhatja magát, Courtney Hadwin mégis azt mondja: sokkolta őt a siker.

Forrás: Blikk.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: