Főoldal » Elképesztő tárgyak az emberi testben: Sokkoló röntgenelvételek!
Életmód hírek

Elképesztő tárgyak az emberi testben: Sokkoló röntgenelvételek!

Talán gye­rek­ko­rod­ban te is nyel­tél le gom­bot. Vagy egy da­ra­bot a le­gó­ból. De most nem fogsz hinni a sze­med­nek.

Biztosan te is jártál már röntgenen. Az ember beül a sorba, behívják, levetkőzik, elkészítik a felvételt a vizsgálandó testrészről, és jön a kiértékelés. Többnyire az a kérdés, hogy van-e tüdőgyulladás, elrepedt-e csont és hasonlók. Néha azonban a kérdés ennél sokkal bizarrabb: mégis mi van a beteg testében, és egyáltalán hogyan lehet azt eltávolítani.

1. Fegyver

Elképesztő tárgyak az emberi testben Sokkoló röntgenelvételek!

Ez a beteg azzal sokkolta az orvosokat, hogy fegyvert találtak benne. A műtéthez elaltatták, és a nőgyógyász állítólag golyóálló mellényben operált. Végül kiderült, hogy mindössze egy fegyver alakú öngyújtóról van szó, de az biztos, hogy nagyot nézhetett a kórház, amikor meglátta a felvételt.

2. Gyémántgyűrű

Elképesztő tárgyak az emberi testben Sokkoló röntgenelvételek! 1

A családi örökségként 100 éve a család tulajdonában lévő gyémántgyűrűt egy kutya falta be. De szerencsére sikerült eltávolítani, és sem a kutyának, sem a gyűrűnek nem esett bántódása.

3. Kisolló

Elképesztő tárgyak az emberi testben Sokkoló röntgenelvételek! 2

Soha, soha, de soha ne használja fogpiszkáló helyett kisollót, különben ez lehet a vége. Sajnos nem tudjuk, hogy mi lett a végeredmény, de reméljük, hogy a beteg túlélte.

4. Gumikacsa

Elképesztő tárgyak az emberi testben Sokkoló röntgenelvételek! 3

Újabb kutya balesetet is mutatunk. Szegény kiskutyának egy ideig a hasában sípolt a játék-gumikacsa. A játék hevében ugyanis egyben nyelte le a sárga műanyagfigurát.

5. Tűk

Elképesztő tárgyak az emberi testben Sokkoló röntgenelvételek! 4
oddee

Ennek a 2 éves brazil kisfiúnak a testében 42 darab tűt találtak. Hátborzongató még belegondolni is!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Névnapok július 21-én

info

Most érdemes társat keresni!

Edit

Két összetevő és végleg megszabadulsz a körömgombától!

Mazsi