Image default
Bulvár

Elképesztő “sötétség” uralkodik a Villalakók fejében!.. Ha nem egy hiteles forrásban olvastam volna, el sem hittem volna! Oszd meg!

A lekvár egy ige, a múzsák k*rvák voltak: iskolapadba ültek a villalakók, sötétebbek, mint hittük

Foto:RTL Klub video

Megkezdődött az iskolahét a ValóVillában, röpködnek is a tanteremben a magasröptű elméletek és megoldások.

Igazából nem is a villalakók tanulnak a ValóVillában, hanem mi tanulhatunk tőlük. Rögtön azzal kezdenénk, hogy Greg kifejtette, a régi korok emberei álszentek voltak, a múzsák pedig igazából k*rvák voltak.

A villakók egy felmérőn vettek részt az iskolahét elején, amelynek során a tanárok eldöntötték, ki melyik csoportba tartozik majd a hét során – hát, itt is sokat tanulhattunk a villalakóktól. Zsu egész szépen vette az akadályokat, tőle megtudhattuk, hogy bárkiből lehet karmester, ha nagyon akarja, mert csak lóbálnia kell a kezeit. Lacikának köszönhetően pedig már azzal is tisztában vagyunk, hogy a lekvár egy ige. Csokitól meg szimplán azt tanulhattuk meg, hogyan kell egy vizsgán tökéletesen mellébeszélni.

Reni megmutatta, hogyan bízzunk magunkban, milyen a pozitív hozzáállás, illetve, hogy miként legyünk bizakodóak még abban az esetben is, ha az ember nem egészen tud arra válaszolni, amit kérdeznek tőle.

Vivi elmondta, hogy az opera az a mű, ahol rikácsolnak. Greg szerint pedig Bornemissza Gergely nem más, mint egy antialkoholista. A szójátékot értékeljük, de azért érettségin inkább ne ezt a választ adjuk a bizottságnak. Ha valaki kíváncsi az első videóban elhangzott múzsák szerepének megfejtésére, mindenképpen hallgassa meg Era válaszát, az már kicsit közelebb jár az igazsághoz.

A villalakók a szintfelmérők után végül csoportokba kerültek, ám a tanárok döntéseinek nem mindenki örült felhőtlenül.

Videók itt:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/iskola-het-valovilag-villa-video-rtl-klub/rwnrkbm

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

A munka miatt maradt egyedül a TV2 csinos sztárja

Mazsi

Ő lopta el Katalin hercegnétől a legstílusosabb kismama címet

info

Intim titkairól vallott Győrfi Pál

Mazsi