Bulvár

Elképesztő “sötétség” uralkodik a Villalakók fejében!.. Ha nem egy hiteles forrásban olvastam volna, el sem hittem volna! Oszd meg!

A lekvár egy ige, a múzsák k*rvák voltak: iskolapadba ültek a villalakók, sötétebbek, mint hittük

Foto:RTL Klub video

Megkezdődött az iskolahét a ValóVillában, röpködnek is a tanteremben a magasröptű elméletek és megoldások.

Igazából nem is a villalakók tanulnak a ValóVillában, hanem mi tanulhatunk tőlük. Rögtön azzal kezdenénk, hogy Greg kifejtette, a régi korok emberei álszentek voltak, a múzsák pedig igazából k*rvák voltak.

A villakók egy felmérőn vettek részt az iskolahét elején, amelynek során a tanárok eldöntötték, ki melyik csoportba tartozik majd a hét során – hát, itt is sokat tanulhattunk a villalakóktól. Zsu egész szépen vette az akadályokat, tőle megtudhattuk, hogy bárkiből lehet karmester, ha nagyon akarja, mert csak lóbálnia kell a kezeit. Lacikának köszönhetően pedig már azzal is tisztában vagyunk, hogy a lekvár egy ige. Csokitól meg szimplán azt tanulhattuk meg, hogyan kell egy vizsgán tökéletesen mellébeszélni.

Reni megmutatta, hogyan bízzunk magunkban, milyen a pozitív hozzáállás, illetve, hogy miként legyünk bizakodóak még abban az esetben is, ha az ember nem egészen tud arra válaszolni, amit kérdeznek tőle.

Vivi elmondta, hogy az opera az a mű, ahol rikácsolnak. Greg szerint pedig Bornemissza Gergely nem más, mint egy antialkoholista. A szójátékot értékeljük, de azért érettségin inkább ne ezt a választ adjuk a bizottságnak. Ha valaki kíváncsi az első videóban elhangzott múzsák szerepének megfejtésére, mindenképpen hallgassa meg Era válaszát, az már kicsit közelebb jár az igazsághoz.

A villalakók a szintfelmérők után végül csoportokba kerültek, ám a tanárok döntéseinek nem mindenki örült felhőtlenül.

Videók itt:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/iskola-het-valovilag-villa-video-rtl-klub/rwnrkbm

Forrás: Blikk

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Dühöng Medveczky Ilona, előkerült az állítólagos testvére!

Mazsi

Depardieu nem kívánatos Ukrajnában

info

Megvert és agresszív sztárok

info