Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő! Puzsér a Kossuth rádió reggeli műsorának vendégeként pofátlankodott! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Belföldi hírek

Elképesztő! Puzsér a Kossuth rádió reggeli műsorának vendégeként pofátlankodott! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A főpolgármester-jelölt olyat tett, amit kevesen: meghívottként pofátlankodott egy milliós nézettségű közmédiában, mi több, rágalmazott, becsületet sértett!

Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt hétfő reggel a Kossuth rádió reggeli műsorának vendége volt. A műsorvezető arról akarta kérdezni Puzsér Róbertet, miért döntött úgy, hogy megméreti magát a politikában, a kritikus-műsorvezető azonban idegbeteg módon viselkedett!

Puzsér szerint, két nappal ezelőtt a Ripost nevű bulvárnap uszító címlappal jelentkezett.

Parkokba, kisebb aluljárókba bújtak

Meddig élnek vissza A HAJLÉKTALANOK mindannyiunk türelmével?

Nekik mindent szabad?

Puzsér Róbert szerette volna irányítani a beszélgetést úgy, hogy ő tesz fel kérdéseket a mősorvezetőenk, ahova meghívták! A műsorvezető értelemszerűen nem volt hajlandó válaszolni, illetve arra célzott, hogy a kritikus nem tiszteli a hallgatókat, ha nem az általa feltett kérdésre válaszol.

Puzsér Róbert erre berágott, meg jobban feltúrbózta magát és a következő utasítást adta ki a Kossuth Rádió műsorvezetőjének:

Legyen szíves és reagáljon arra, hogy ez micsoda, ami itt ezen a címlapon megjelenik. Jelezném önnek, hogy ezek nem migránsok. Ezek pár éve még adófizető, magyar emberek voltak, akik kihullottak a szociális hálóból…

(Vélhetően Puzsér ismeri az összes hejlék nélkülit, akikről itt szó van, ha ezt így ki meri jelenteni, hogy adófizetők voltak!)

A műsorvezető ekkor felszólította Puzsér Róbertet, hogy tisztelje meg a hallgatókat azzal, hogy elmondja, miért lépett ki a kritikus szerepéből és miért lép fel a politika színpadára.

A kritikus azonban kötötte az ebet a karóhoz és tovább szemtelenkedett!

Kérem, hogy ön tisztelje meg a kedves hallgatókat azzal, hogy elárulja az ön viszonyát ehhez az elaljasodáshoz – mondta, kiabálta szinte idegbeteg módon Puzsér!

A műsorvezető szerint azonban ez személyeskedés és értelemszerűen, továbbra sem válaszolt.

Mit tart ez a rendszer az emberről? Aljasnak és végtelenül aljasítható lénynek tekinti az embert. Ezekről az emberekről az államnak a felelőssége lenne gondoskodni. És nem elég, hogy az állam ezt megtagadja, még uszít ellenük

— pofátlankodott tovább Puzsér, aki valójában, mint egyetemet végzett ember, nagyon is jól érti Magyarország, a Magyar Kormány szándékát a hajlék nélküliek méltóságának visszaállítása tekintetében, azonban azt hitte, neki mindent lehet, elment a Kossuth Rádióba, és fel akarta fordítani az egész stúdiót!

Puzsér azt is megindokolta, hogy miért a Kossuth rádión kéri számon ezt: ennél beljebb nem tud jutni a fideszes médiagépezetben.

Puzsér úgy viselkedett, mint egy kémfilmben a főhős, aki “bejutott” a gépezetbe! A gépezetbe bejutni, nagy dolgog ám, és Puzsér bejutott, ott pedig meg akarta zavarni a gépezet működést! Nem sikerült neki, mivel a Kossuth Rádióban a szakmailag nála jóval felkészültebb, és kifejezetten tisztességes műsorvezető nem engedte!

Persze azt is el kell mondani, hogy a Kossuth Rádióban, az interjúban való részvételi lehetőséget, véleményünk szerint neki respektálnia kellett volna, nem pedig pofátlankodni, és tiszteletlenül viselkedni!

Íme a videó, amelyből tisztán látszik, hogy Puzsér azt hiszi, neki mindent lehet. Meghívott vendégként őrült, debill módon viselkedett:

A cikk alapja: 24.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nem mond le mandátumáról a fideszeseket lepatkányozó Bangóné Borbély Ildikó

Géza

Közlekedési káosz! Nem járnak a villamosok, és a 3-as metró sem

Mazsi

KIEMELT HÍR! Hatalmas tömeg vár indulásra Afrikában!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------