Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő pofátlanság: Állásfoglalást adott ki az Amnesty International a magyar rendőrségről! Oszd meg!
Külföld

Elképesztő pofátlanság: Állásfoglalást adott ki az Amnesty International a magyar rendőrségről! Oszd meg!

Az Amnesty International (AI) hétfő este Londonban kiadott állásfoglalása szerint a magyar rendőrségnek a békés tüntetőkkel szemben nem szabad felesleges és túlzott erőt alkalmaznia, beleértve a könnygáz használatát.

Az  emberi jogi szervezetének közleménye szerint az előző esti tüntetésen az AI a békés tiltakozókkal szembeni szükségtelen és eltúlzott erő alkalmazásának megnyilvánulásait tapasztalta, könnygáz bevetésével együtt, és ennek nem szabad megismétlődnie.

A felhívás szerint, amelyet Massimo Moratti, az Amnesty International európai programjának igazgatóhelyettese adott ki, a rendőrség szigorúan csak akkor használhat erőt, ha ez szükséges, és ha az erőszakcselekmények megfékezésének minden egyéb módja eredménytelen maradt.

A közlemény szerint az, hogy előző este erővel távolítottak el két ellenzéki parlamenti képviselőt az MTVA épületéből, mutatja, hogy a magyar hatóságok milyen elszántsággal folytatják fellépésüket az ellenvélemény bármilyen megnyilvánulási formája ellen.

Ez sérti azokat a magyar törvényeket, amelyek mentességet biztosítanak a parlamenti képviselőknek és lehetővé teszik bejutásukat minden közintézménybe, emellett ellentmond a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő jog tiszteletben tartására Magyarország által vállalt nemzetközi kötelezettségeknek – áll az Amnesty International hétfői londoni közleményében.

A Hirmagazin.eu pedig ezt mondja:

Az Amnesty International (AI) több mint 7 millió ember globális mozgalma. Olyan embereké, akik mind kiállnak az igazságtalanságok ellen – írják ezt magukról, tehát ők nem hatóság, és legfőképpen nem fellettes szerve a Magyar Rendőrségnek.

Egyrészt a véleményüket meghallgattuk, azonban tekintettel arra, hogy migránspárti- politikusok és üzletemberek tetemes adományokkal segítik tevékenységüket, megkérjük őket, hogy Magyarország belügyeibe ne üssék bele az orrukat!

Másrészt, tekintettel arra, hogy nem voltak jelen a “békés” tüntetésen, hacsak nem provokátori minőségben a károkozó csürhe soraiban, nincs rálátásuk arra, hogy ez a “békés” tömeg felfegyverkezve támadta rendőreinket!

Na, innen kezdve, a könnygáz, a minimum szükséges  intézkedés, amit be kell vetni az ilyen közeg ellen!

.. És még egy tanács: Önöknek legjobban azzal kellene foglalkozni, hogy a rohadék migránsok egész Európában (kivéve hazánkat) gyilkolják az európai embereket, gyermekeket, gyermeklányokat, családos anyákat, és védteleneket!

Na, ez az igazságtalanság, amivel szemben fel kellene lépni Önöknek, nem pedig pofátlankodni velünk szemben!

Forrás: MTI, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Közel harminc menekült fulladt a tengerbe a görög partoknál

info

Lövöldözés tört ki Pozsonyban

info

Buszbalesetben elhunyt a válogatott futballista

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------