Image default
Sporthirek

Elképesztő összeg: 34,5 milliárdért tér vissza a ringbe Vlagyimir Klicsko

Kijev – Döbbenetes pénzért léphet ismét szorítóba Vlagyimir Klicsko (43)! Ukrán hírforrások szerint a korábbi kétszeres nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó első összecsapásának már az időpontja is megvan, május 25-én kerül megrendezésre.

 Klicsko visszatér. Felajánlottunk neki egy mérkőzést, ő pedig azt válaszolta, hogy szüksége van előtte két felhozó meccsre – idézte a BBC a jamaicai profi ökölvívó Dillian Whyte-ot (30), aki a sztár esetleges ellenfeleként került szóba.

Az ukrán állítólag 120 millió dollárról (34,5 milliárd forint) szóló szerződést írt alá a DAZN internetes tévészolgáltatóval. A megállapodás tartalmaz egy májusi, egyelőre még meg nem nevezett rivális elleni párharcot, illetve egy mérkőzést a nehézsúly jelenlegi élmenőjének számító – az angol Anthony Joshua (29) és Tyson Fury (30), illetve az amerikai Deontay Wilder (33) – hármasból valamelyikkel.

Klicsko 2017-ben vonult vissza, azt követően, hogy hatalmas csatában a 11. menetben kikapott Joshuától, nem sokkal azt megelőzően pontozással Fury is legyőzte. A nehézsúlyt korábban hosszú éveken át uraló ukrán az utolsó összecsapásain már kevésbé tudta hozni a tőle régebben megszokott dinamizmust, így nem biztos, hogy szakmailag is jó döntést hoz a visszatéréssel.

blikk

Hasonló hírek

Világbajnokok a kézilabdás lányok!

Mazsi

Matschenbergből Nová Pakára!

Edit

Roncsderby-n jártam

Edit