Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő összefogás a nagybeteg magyar kislány gyógyulásáért
Életmód hírek

Elképesztő összefogás a nagybeteg magyar kislány gyógyulásáért

Hatalmas halom, több mint egy tonna kupakot juttatott el az Állatmentő Liga annak a 3 éves kislánynak, aki szívhez szóló üzeneteket is kapott a segítőktől. Hanna családja a kupakokért kapott pénzt kislányuk kezelésére fogja fordítani.

Már többször beszámoltunk a Heves megyei Nagyúton élő Hannáról, aki háromszoros agyvérzéssel és vesevéna trombózissal született, így maradandó agykárosodást szenvedett. Teljes bal oldalát érintette a stroke, ezáltal a bal kezét fogásra abszolút nem tudja használni, a bal lába pedig sokkal gyengébb. Az orvosok lemondtak róla, de a szülei úgy döntöttek: önerőből finanszírozzák a kislány kezeléseit.

Lassan egy éve gyűjtünk kupakokat és fémdobozokat, hogy az azokért kapott kis pénzt Hanna kezeléseire fordítsuk. Mára már az egész országban gyűjtenek a lányunknak, legutóbb egy tonna kupak érkezett Budapestről, az Állatmentő Ligától

– nyilatkozta a Ripost-nak Czékmányné Zsuzsi.

Hanna édesanyja elmondta: az állatvédő szervezet pár hónapja szállt be a kupakgyűjtésbe, ezzel pedig lehetőséget adtak annak a sok-sok embernek, akik Hannának szánták a kupakokat.

Szeretném megköszönni minden jólelkű embernek, aki segítette ezt a gyűjtést, és hozzájárult ehhez az irgalmatlan mennyiséghez. Minden egyes darabja kincs számunkra

– mondta boldogan Zsuzsi, aki férjével már be is zsákolta az óriási mennyiségű adományt, amit hamarosan leadnak a műanyag újrahasznosítóba, ahol 45 forintot adnak egy kiló kupakért.

Elképesztő összefogás a nagybeteg magyar kislány gyógyulásáért 1
Fotó: Facebook

A Ripost-nak azt is elárulta, hogy nemcsak kupakokat kaptak a felajánlóktól, hanem szívhez szóló üzeneteket is találtak az adományok közt.

Név nélkül írta valaki a bátorító, ösztönző sorokat, amit természetesen fel is olvastam Hannának. Ő is tudja, hogy sokan szorítanak érte, és most már eredménye is van a kezeléseknek:a jobb kezére támaszkodva képes felülni. Egyre többször csinálja, nem fáj neki a mozdulatsor

– mesélte Czékmányné Zsuzsi.

Elképesztő összefogás a nagybeteg magyar kislány gyógyulásáért 2
Fotó: Facebook

Az adományozók nemcsak kupakokkal, hanem pénzzel is segítik a családot. A budapesti Control Room-ban például már november óta ki van téve egy dekoratív gyűjtőláda, a vendégek ebbe tehetik a Hannának felajánlott összeget.

Elhatároztam, hogy lehetőségeinkhez képest mi is segítünk Hannán, így lassan már négy hónapja gyűjtjük a pénzt a kislány gyógyulására. Van egy fiatal társaság, akik közül mindenki a jatton kívül rendelésenként egy kétszázast dob bele, de nemrég jött egy angol pár, akik ötezer forinttal támogatták Hannát

– mondta a Ripost-nak Szalkai Dávid, a Control Room egykori pultosa, aki hamarosan személyesen is szeretne megismerni a családot.

A kislány családja még mindig szívesen fogadja a kupakokat és fémdobozokat, egy-egy nagyobb mennyiségért akár el is tudnak utazni. A család engedélyével közzétesszük a számlaszámukat is, ahova bárki utalhat Hanna ápolásának támogatására és gyógyulásának megsegítésére. A kislány és családja ezúton is köszön minden eddig és jövőbeli segítséget! Név: Czékmány Zsolt – Bank: Cib bank – Számlaszám: 10700282-53211338-51100005 – Közlemény: Hannának.
Forrás: Ripost
Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

A világ jövőképe (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Huszti Péter és Piros Ildikó kapták az idei Bessenyei-díjat

Géza

Meghalt Paudits Béla Jászai Mari-díjas színművész! Isten nyugosztalja! Hirmagazin.eu

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!