Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő módon menekülnek a Brexit elől a britek
Külföld

Elképesztő módon menekülnek a Brexit elől a britek

Inkább lesznek németek, mint EU-n kívüli britek azok az emberek, akik egyre nagyobb csoportokban keresik fel a német hivatalokat kettős állampolgársági kérelmükkel.

Ugyan még mindig nem tisztázták Theresa Mayék, hogy hogyan fog megvalósulni a Brexit, sokan úgy érzik, „be kell biztosítaniuk magukat egy német állampolgársággal”.

A kettős állampolgárságnak köszönhetően az igénylők az Egyesült Királyság EU-s kilépése után sem veszítenék el azokat a jogosultságokat, amelyet az uniós állampolgárság garantál a tagállamok lakóinak – például szabadon mozoghatnak az EU területén, és vállalhatnak munkát az EU-ban.

Önöknek köszönhetően országunk még színesebb és érdekesebb lett

– gratulált a Breisgau-Hochschwarzwald tartomány hivatal vezetője, Dorothea Storr-Ritter annak a 39 britnek, akik az utóbbi időben letették a német állampolgársági vizsgát.

Az igénylők közül többen is a német állampolgársággal akarnak tüntetni a „Brexit ostobasága ellen”, míg a 40 éve Németországban, német férj mellett élő Mary Colon-Forster azt mondta, bár büszke britnek tartja magát, Theresa May sarokba szorította őket, így nem csoda, hogy egyre többen menekülnek a „csak britségtől”.

A statisztikai adatok alapján a kettős állampolgárrá váló britek közel háromnegyede, 65 ezren Írországban kért magának útlevelet, de egyre többen fordulnak a német, a francia és a spanyol hatóságokhoz is.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A cseh belügyminiszter a kvóták ellen fog szavazni

Edit

Két török katona elégetéséről tett közzé videót az IÁ

Edit

Trump növelheti az afganisztáni csapatokat

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!