Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő, mit művelt élő adásban a kamuklinikát működtető sztár
Bulvár

Elképesztő, mit művelt élő adásban a kamuklinikát működtető sztár

Nagy fel­há­bo­ro­dást vál­tott ki a Ri­post hét­fői le­lep­lező cikke, amely­ben arról ír­tunk, az RTL volt sztárja, Ko­ho­lák Alexa és férje, mi­lyen mód­sze­rek­kel pró­bál­nak pénzt ki­szedni az em­be­rek­ből azzal hi­te­getve, hogy ké­pe­sek – havi fi­xért – gyó­gyí­tani a rákot és a cu­kor­be­teg­sé­get. A téma kap­csán a Music FM Ön­in­dító című reg­geli rá­dió­mű­so­rá­ban kér­ték szá­mon a hí­res­sé­get, miért is gon­dolja úgy, hogy van joga árulni a cso­dát.

Koholák Alexandra vagy ahogyan a legtöbben ismerik: ÉNB Alexa szerkesztőségünket is felháborodva kereste meg azután, hogy hétfőn egy leleplező cikket közöltünk arról a szervezetről, amelyben férjével együtt dolgozik.

A híresség magából kikelve kérte ki magának, hogy lapunk kollégái álnéven jelentkeztek be a „spirituális központjukba” és hogy a tapasztalatunk alapján kamuklinikának neveztük az általuk vezetett szervezetet.

Elképesztő, mit művelt élő adásban a kamuklinikát működtető sztár
Fotó: Keller Mátyás

Tette ezt úgy, hogy mindeközben a „központjuk” közösségi médiás felületein olyan hirdetések olvashatóak, hogy a „beavatási szertartásuk” által havi rendszeres fizetés mellett képesek gyógyítani, megszüntetni olyan súlyos betegségeket, mint a rák vagy a cukorbetegség.

Sőt, egy évre előre anyagi jólétet is biztosítanak, ha veszünk egy 35 ezer forintos karkötőt.

A Ripost tényfeltáró cikkét Bochkor Gábor és az Önindító műsorvezetői is elképedve olvasták, és alighanem nem értették: hogyan van bárkinek mersze gyógyulást ígérni havi 5 ezer forintért mindenféle orvosi tudás nélkül.

A hókuszpókuszhoz ráadásul még személyes találkozásra sincs szükség: elég, ha a hiszékeny beteg megadja a születési dátumát és a nevét máris áramlik a gyógyító energia az úgynevezett „svájci központból”.

A téma kapcsán kollégánk is megszólalt a műsorban, ám az igazi meglepetést Alexa okozta, aki váratlanul betelefonált a rádióba.

Ő ugyanis Bochkor Gábor kérdésére, – hogy ötezer forintért valójában tényleg a csodát árulják-e -, kerek perec kijelentette: igen.

„Igen, nyugodtan kimondhatjuk, hogy csodát csinálunk” – vágta rá Alexa élő adásban, majd azt próbálta bizonygatni, hogy ők bizony bevonnak orvosokat a gyógyítási folyamatban.

Elképesztő, mit művelt élő adásban a kamuklinikát működtető sztár 1
Fotó: TV2

„Mindig felhívjuk a figyelmet arra, hogy fontos, hogy az ember orvossal is konzultáljon, de szükség van a kiegészítő kezelésekre is. Nem onkológussal dolgozunk, de egy pszichológussal például rendelkezünk” – harsogta Alexa, aki arról nem beszélt, hogy milyen szakorvos irányítása mellett végzik a gyógyítást.

Ahogyan arról is homályosan fogalmazott, hogy hol is van az általuk sokat emlegetett „svájci központ” és mit is csinálnak ott pontosan.

„Jártam már Svájcban, de mivel nem tudok németül, ezért nem mentem be. Megálltam előtte. Sajnos nem voltam bent. Kint ültem az autóban vagy elmentem ebédelni, amikor a férjem ott járt. Ő 20 éven át tanulta a különféle spirituális technikákat, ezeket alkalmazza. Ő egy spirituális társaság tagja. Azért nem Magyarországról érkezik az energia, mert valamilyen szinten korlátozzák a központban, hogy ki kaphatja meg ezt a tudást” – válaszolta arra a kérdésre, hogy miért kell Svájcból érkeznie az energiának a beteghez.

„Ez az egész úgy működik, hogy az építkezésünknek köszönhetően hamarosan itt Magyarországon is egy szervezetté válunk, február elején meg is lesz a központ, jogi státuszt kapunk. Mindenkinek számlát adunk mindenről” – tette hozzá a sorozatsztár, aki Bochkorék keresztkérdései után már elveszítette a türelmét.

Amikor kollégánk azt javasolta nekik, hogy talán jobb lenne, ha óvatosabban bánnának a gyógyítás fogalmának használatával a következőket mondta:

Megnyugszik a lelked, ha kiírom, hogy kiegészítő kezelésként AKÁR megszüntetheti a betegségeket orvosi kezelés mellett?

Gondolom, a ránctalanító krémek mellé is odaírják, ha kifizettél 20 ezret és mégsem működik?”

Kollégánk és a Music FM műsorvezetői egyöntetűen helyeseltek a felvetésre, így csak bízhatunk abban, ha a tevékenységüket nem is szüntetik meg, a jövőben legalább a jobb tájékoztatás miatt kevesebb hiszékeny és beteg ember kerül a látókörükbe.

Forrás: Ripost

Koholák Alexa /Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Pénz, telefon nélkül – Gáspár Evelint nagyon megviselték a külföldön történtek

Mazsi

Hátrányos helyzetű gyerekeknek osztogatott tanácsokat Berki Krisztián

Mazsi

A Hoff uralkodik Hasselhoff fölött

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!