Image default
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! – VIDEÓ

Kü­lö­nös ob­jek­tumra lett fi­gyel­mes a Hold fel­szí­nén egy ama­tőr ar­gentin ku­tató. Az egyik krá­te­ren olyan ano­má­lia lát­ható, ami még vé­let­le­nül sem lehet ter­mé­sze­tes ere­detű…

Talán mégis van némi igazságtartalma annak a videónak, amit állítólag a rejtélyes, Apollo-20 küldetésen készítettek. Bár hivatalosan a NASA Apollo-programja csak 17 küldetésből állt. Állítólag a hadsereg titokban tovább folytatta azt, hogy alaposabban megvizsgálhasson, néhány furcsaságot, amelyeket a korábbi Holdra szállások alkalmával figyeltek meg.

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ
Különös képkocka az állítólagos videóból…

A furcsa videón, amelyről még írunk majd, városszerű építmények is láthatóak. Talán ehhez kapcsolódik a mostani felfedezés is.

Az argentin kutató Marcelo Irazusta, tette a szenzációs felfedezést. Egy holdi kráter peremén olyan fura szabálytalanságokat talált, ami aligha lehet a véletlen műve. Inkább tűnnek mesterségesen kialakított formáknak, mint természetes képződményeknek.

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ 1

A Google Earth segítségével, manapság már bárki megnézheti a Holdról készült műholdas fotók segítségével készült térképeket. Ezen vette észre a jókora, toronyszerű formációkat, amelyek mindegyike minimum 100 méter magas. 

Google Earth koordináták: 21 ° 4’52.23 “N 148 ° 39’12.30” E

Ufológusok szerint a Hold térképe amúgy is tele van különös anomáliákkal, építményszerű struktúrákkal. Ez a mostani rendkívüli lelet alighanem egy hatalmas kupola, vagy annak maraványai lehetnek. Minden bizonnyal idegen lények holdbázisa…

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ 2

A dolog érdekessége, hogy a tornyok csak bizonyos napszakban láthatóak, amikor a nap sugarai megvilágítják őket…

Persze korántsem biztos, hogy a kutatónak és a ufológusoknak igaza van. Sokan csak a fény-árnyék különös játékának tartják a Holdon minduntalan fellelt városszerű képződményeket…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hátborzongató: Szellemváros emelkedett ki a felhők közül – VIDEÓ

Mazsi

Ne dobd ki! Mire jó a banánhéj?

info

Evolúció kontra Isten – videó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------