Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! – VIDEÓ

Kü­lö­nös ob­jek­tumra lett fi­gyel­mes a Hold fel­szí­nén egy ama­tőr ar­gentin ku­tató. Az egyik krá­te­ren olyan ano­má­lia lát­ható, ami még vé­let­le­nül sem lehet ter­mé­sze­tes ere­detű…

Talán mégis van némi igazságtartalma annak a videónak, amit állítólag a rejtélyes, Apollo-20 küldetésen készítettek. Bár hivatalosan a NASA Apollo-programja csak 17 küldetésből állt. Állítólag a hadsereg titokban tovább folytatta azt, hogy alaposabban megvizsgálhasson, néhány furcsaságot, amelyeket a korábbi Holdra szállások alkalmával figyeltek meg.

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ
Különös képkocka az állítólagos videóból…

A furcsa videón, amelyről még írunk majd, városszerű építmények is láthatóak. Talán ehhez kapcsolódik a mostani felfedezés is.

Az argentin kutató Marcelo Irazusta, tette a szenzációs felfedezést. Egy holdi kráter peremén olyan fura szabálytalanságokat talált, ami aligha lehet a véletlen műve. Inkább tűnnek mesterségesen kialakított formáknak, mint természetes képződményeknek.

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ 1

A Google Earth segítségével, manapság már bárki megnézheti a Holdról készült műholdas fotók segítségével készült térképeket. Ezen vette észre a jókora, toronyszerű formációkat, amelyek mindegyike minimum 100 méter magas. 

Google Earth koordináták: 21 ° 4’52.23 “N 148 ° 39’12.30” E

Ufológusok szerint a Hold térképe amúgy is tele van különös anomáliákkal, építményszerű struktúrákkal. Ez a mostani rendkívüli lelet alighanem egy hatalmas kupola, vagy annak maraványai lehetnek. Minden bizonnyal idegen lények holdbázisa…

Elképesztő mit fedeztek fel a Hold egyik kráterében! - VIDEÓ 2

A dolog érdekessége, hogy a tornyok csak bizonyos napszakban láthatóak, amikor a nap sugarai megvilágítják őket…

Persze korántsem biztos, hogy a kutatónak és a ufológusoknak igaza van. Sokan csak a fény-árnyék különös játékának tartják a Holdon minduntalan fellelt városszerű képződményeket…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Földönkívülit találtak Oroszországban?

Edit

Tudd meg mi a pénz mögötti nagy titok + VIDEÓ

Edit

Elképesztő felfedezés: 7000 éves régészeti lelet került elő a Szarvasi Arborétumból

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------