Image default
Életmód hírek

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Ré­m­álommá vált egy nor­vég csa­lád élete, mi­u­tán mind az öt gye­re­kü­ket erő­szak­kal el­vette tőlük a helyi gyer­mek­jó­léti bi­zott­ság. A két lányt és a három fiút ne­ve­lő­szü­lők­nél he­lyez­ték el, édes­any­juk a kis­lányt soha töb­bet nem lát­hatja. Mind­ezt csu­pán azért, mert a csa­lád túl ke­resz­tény szel­lem­ben ne­velte őket.

Mind az öt gyerekétől megfosztotta a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt pusztán mély vallásosságuk miatt.

A román Marius és a norvég Ruth még Bukarestben ismerkedtek meg, mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Az esküvő után pedig a skandináv országba költöztek, ahol egyből családot alapítottak.

Életük akkor vált pokollá, amikor két kislányuk igazgatónőjének szemet szúrt, hogy a gyerekek bizony nagyon keresztények. Az aggódó pedagógus nem volt rest, azonnal jelentette a dolgot a hírhedt norvég gyermekjóléti bizottságnál, a Barnevernet-nél. Még azt is elárulta a hatóságoknak, hogy szerinte a két kicsi nagymamája nagyon erősen hisz benne, hogy Isten megbünteti a vétkezőket, és ez szerinte hátrányosan befolyásolja a 9 éves Eliana, és a 7 éves Naomi fejlődését.

Az igazgatónő mindebből azt a következtetést vonta le, hogy a családnak sürgős segítségre van szüksége a gyereknevelésben.

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Rémálommá vált a boldog család élete.

A bizottság tagjai azonnal lecsaptak a mit sem sejtő, mélyen vallásos házaspárra. Minden előzetes bejelentés nélkül megjelentek a gyerekek iskolájában, és szüleik tudta nélkül faggatni kezdték a két kislányt, akik megszeppenve válaszolgattak. Egyikükből még azt is sikerült kihúzni, hogy bizony otthon néha elfenekelik őket, vagy meghúzzák a fülüket. Miután ezeket kikotyogták,

soha többé nem térhettek haza.

Ezek után a Barnervernet a szülők házánál is megjelent, rendőri kísérettel. A rémült pár alig hitt a szemének, amikor 5 és 2 éves gyerekeiket egész egyszerűen elrabolták tőlük a hatóság emberei. Miután a gyerekekből olyan vallomást is sikerült kicsikarniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár semmilyen vizsgálattal nem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Az összetört Ruth két napig semmit sem tudott a gyerekekről, majd szinte sokként érte a hír: a kicsiket elszakították egymástól és nevelőszülőkhöz vitték őket.

Míg a kisfiúkkal hetente két alkalommal két óra láthatást engedélyeztek nekik, lányait valószínűleg soha többet nem láthatja viszont.

A széthullott család története egyből bejárta az egész világot. Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a házaspárért, akinek pokollá vált az élete. A pásztor még egy  online petíciót indított az ügyben, amit ide kattintva bárki aláírhat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A szülők egy hétköznapi hibát követtek el, és ez a gyönyörű kislány árván maradt….

Mazsi

A boldogság igazi kulcsa nem az, amire gondolsz!

Mazsi

Csak 30 sor, de nagyon kijózanító! Minden édesanya olvassa ezt el

Mazsi