Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!
Életmód hírek

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Ré­m­álommá vált egy nor­vég csa­lád élete, mi­u­tán mind az öt gye­re­kü­ket erő­szak­kal el­vette tőlük a helyi gyer­mek­jó­léti bi­zott­ság. A két lányt és a három fiút ne­ve­lő­szü­lők­nél he­lyez­ték el, édes­any­juk a kis­lányt soha töb­bet nem lát­hatja. Mind­ezt csu­pán azért, mert a csa­lád túl ke­resz­tény szel­lem­ben ne­velte őket.

Mind az öt gyerekétől megfosztotta a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt pusztán mély vallásosságuk miatt.

A román Marius és a norvég Ruth még Bukarestben ismerkedtek meg, mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Az esküvő után pedig a skandináv országba költöztek, ahol egyből családot alapítottak.

Életük akkor vált pokollá, amikor két kislányuk igazgatónőjének szemet szúrt, hogy a gyerekek bizony nagyon keresztények. Az aggódó pedagógus nem volt rest, azonnal jelentette a dolgot a hírhedt norvég gyermekjóléti bizottságnál, a Barnevernet-nél. Még azt is elárulta a hatóságoknak, hogy szerinte a két kicsi nagymamája nagyon erősen hisz benne, hogy Isten megbünteti a vétkezőket, és ez szerinte hátrányosan befolyásolja a 9 éves Eliana, és a 7 éves Naomi fejlődését.

Az igazgatónő mindebből azt a következtetést vonta le, hogy a családnak sürgős segítségre van szüksége a gyereknevelésben.

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Rémálommá vált a boldog család élete.

A bizottság tagjai azonnal lecsaptak a mit sem sejtő, mélyen vallásos házaspárra. Minden előzetes bejelentés nélkül megjelentek a gyerekek iskolájában, és szüleik tudta nélkül faggatni kezdték a két kislányt, akik megszeppenve válaszolgattak. Egyikükből még azt is sikerült kihúzni, hogy bizony otthon néha elfenekelik őket, vagy meghúzzák a fülüket. Miután ezeket kikotyogták,

soha többé nem térhettek haza.

Ezek után a Barnervernet a szülők házánál is megjelent, rendőri kísérettel. A rémült pár alig hitt a szemének, amikor 5 és 2 éves gyerekeiket egész egyszerűen elrabolták tőlük a hatóság emberei. Miután a gyerekekből olyan vallomást is sikerült kicsikarniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár semmilyen vizsgálattal nem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Az összetört Ruth két napig semmit sem tudott a gyerekekről, majd szinte sokként érte a hír: a kicsiket elszakították egymástól és nevelőszülőkhöz vitték őket.

Míg a kisfiúkkal hetente két alkalommal két óra láthatást engedélyeztek nekik, lányait valószínűleg soha többet nem láthatja viszont.

A széthullott család története egyből bejárta az egész világot. Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a házaspárért, akinek pokollá vált az élete. A pásztor még egy  online petíciót indított az ügyben, amit ide kattintva bárki aláírhat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A férj kritizálta felesége melleit, mire az asszony olyat válaszolt, amitől hanyatt dobod magad!

Mazsi

Szerelmi 3szögek – ki szenved a végén?

Edit

Ha csak egy kis lökés kell, 25+1 mondat, hogy megjavítsd önmagad!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------