Főoldal » Elképesztő, mennyi pénzért rontotta el páciense mellét az olasz álsebész
Külföld

Elképesztő, mennyi pénzért rontotta el páciense mellét az olasz álsebész

Üszkösödik a mellbimbója annak a nőnek, akinek a mellnagyobbító műtétjét a nyolc osztályt végzett olasz parkolóőr végezte el 800 ezer forintért. Több nőt is megműtött Romániában, csoda, hogy sokáig nem bukott le. Iszonyatos pénzeket keresett, kihallgatására 240 ezer forintos Louis Vuitton táskával érkezett.

Sorra bukkannak elő a páciensek, akiknek a műtétjét elrontotta a magát plasztikai sebésznek kiadó, nyolc osztályt végzett olasz parkolóőr, Matteo Politi. Rémtörténeteiket egy igazi plasztikai sebész, Radu Ionescu tette közzé internetes oldalán. Az egyik nő a kötés levétele után tudta meg, hogy a 2500 euróért, azaz 800 ezer forintért elvégzett műtét eredményeként eltűnt a mellbimbója, és csúnya heget visel.

„ Nemcsak esztétika problémáról van szó, az erek is súlyosan megsérültek a kontár munka miatt” – mondta az Adevarul című román lapnak az orvos. „Ráadásul a helyreállító műtétre legalább egy évet kell várni a gyógyulási idő miatt.”

Az orvos szerint elkezdett üszkösödni a mellbimbó, a károsodás valószínűleg maradandó lesz.

Egy orrplasztikát 1500 euróért, közel félmillió forintért végzett el az álorvos.

Ennyi pénzért az orrom úgy néz ki, mint egy rántott hús

– panaszkodott a Libertatea lapnak egy volt páciens, aki a híreket látva jött rá, hogy őt is az álsebész műtötte meg.

A szájfeltöltést 800 euróért, azaz 250 ezer forintért vállalta a csaló. Egy politikus feleségének ráncfelvarrást csinált, majd, amikor a nő nem volt elégedett az eredménnyel, páciense életkorára hivatkozott. A 60 éves asszony is most jött rá, hogy kontár kezébe került.

Adriana Bahnuteanu román énekes azt mesélte az Observatornak, hogy ő elégedett volt, Matteo megnyerő személyisége lenyűgözte őt, akkor fel se tűnt neki, hogy kesztyű nélkül botoxolt….

Egy bukaresti plasztikai sebész szerint a szélhámos a YouTube-ról tanult meg műteni. A közösségi oldalon rengeteg oktatóvideó van, egyesek nagyon részletesek. A magánklinikákon valószínűleg úgy gondolták, hogy akinek az életrajzában az szerepel, hogy az Egyesült Államokban szerzett diplomát, majd az Egyesült Királyságban, Spanyolországban és Olaszországban dolgozott, tele van referenciaképekkel, az csak jó sebész lehet, elfogadták a hamisított koszovói diplomát.

Elképesztő, hogy az álsebész végül min bukott le.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így lesz muzulmán Franciaország! Videó, elképesztő számokkal

Mazsi

Kivégeztetnék Kim Dzsongunt kegyetlensége miatt

Mazsi

Németországban mintegy 300 ezer menedékjogi kérelemre számítanak

info