Hirmagazin.eu

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda (+Videó)

 Aktuális hírek
  • A családi kedvezmény harmadát nem tudják igénybe venni a szülők HirdetésAz egy- és kétgyerekesek zöme maximálisan ki tudja használni a családi adókedvezményt, a többgyermekeseknél azonban csak az összeg 50 százalékát érvényesítik. Családok adózásáról beszélnek, holott nincs családi adózás: a szülők...
  • Megvan a debreceni virágkarnevál győztese HirdetésA közönség döntése alapján a debreceni ThermoDam hőszigetelő rendszereket gyártó cég Szárnyaló Debrecen című, a tűzből újjászülető főnixmadarat ábrázoló virágkocsija nyerte meg a 48. virágkarnevált – jelentették be vasárnap este...
  • A Miniszterelnökség közleménye HirdetésSzent István király példáját kell követnünk ma is! A Kárpát-medencei magyarság megmaradásának fontosságát hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős...
  • ÚJ PSZICHOAKTÍV ANYAG A MOTORTÉRBEN HirdetésA Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2017. augusztus 19-én, 18 óra 30 perc körül a 47-es számú főúton Telekgerendás és Békéscsaba között ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. A jármű átvizsgálásakor a...
  • Közlemény a tegnapi, augusztus 20-i Nemzeti Ünnepünkön történtekről HirdetésAz ünnepi rendezvényeket és megemlékezéseket a rendőrség biztosította. Az államalapítás ünnepén, 2017. augusztus 20-án 22 óráig a rendőrség országosan 451 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 299 állami, illetve önkormányzati,...

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda (+Videó)

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda (+Videó)
március 21
18:02 2016
Hirdetés

Prostituáltakból élő bűnszövetkezetre csaptak le a kommandósok: luxuskocsik, kacsalábon forgó palota a közzétett videón.

 

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda

 

Elképesztő luxusban, kacsalábon forgó palotában élt az a szegedi bűnbanda, amelynek tagjaira lecsapott a rendőrség egy összehangoltan szervezett akció során. A bűnözők Franciaországban futtattak prostituáltakat és kerítéssel is foglalkoztak.

A külföldi hatóság információi szerint a magyar bűnszervezet tagjai 2014 óta toboroztak itthon nőket. Strasbourgba, Nizzába, Bordeaux városába szállították őket, bérelt lakásokban és az utcán dolgoztatták őket.

 

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda2

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda3

 

A csoport tagjai felügyelték a lányok napi munkáját, rendszeresen ellenőrizték őket, meghatározták napi minimum bevételeiket és azt, hogy mikor, hol dolgozzanak.

Az áldozatok által megkeresett pénzt elvették, és részint felélték, részint házakat vettek, luxusautókra, drága órákra, ékszerekre, fegyverekre költötték.

A nyomozás adatai szerint a banda legalább 40 fiatal nő prostitúciós tevékenységét szervezte és irányította.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai összehangolt akció keretében – a francia hatóságok által kiadott európai elfogatóparancs alapján – 2016. március 21-én hajnalban 12 férfit fogtak el, ez idáig több, mint 20 helyszínen tartottak házkutatást, amelynek keretében 14 darab nagy értékű luxusautót, nagy mennyiségű készpénzt, ékszereket és egyéb vagyontárgyakat foglaltak le több százmillió forint értékben.

Az akcióban részt vettek a francia ügyészség és rendőrség munkatársai, továbbá a nyomozócsoport felügyeletét ellátó Csongrád Megyei Főügyészég munkatársai.

Az elfogott személyeket a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásukról a későbbiekben dönt az illetékes bíróság.

 

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda4

Elképesztő luxusban élt a lányokat futtató szegedi banda5

VIDEÓ: A bűnbanda:

 

Forrás: szeretlekmagyarország

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox