Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Elképesztő közöny! Hagytak meghalni egy beteg fiatalembert tegnap Budapesten, a VII. kerületben! Oszd meg!

Elképesztő közöny! Hagytak meghalni egy beteg fiatalembert tegnap Budapesten, a VII. kerületben! Oszd meg!

Hirdetés

Magyarok ébresztő! Veletek is megtörténhet, bárkivel megtörténhet, családtagjaitokkal is megtörténhet! Szomorú vagyok, hogy ilyen hírt kell megjeleníteni!

Bors szerint a harmincas éveiben járó férfi hétfőn halt meg a főváros VII. kerületének egyik bankfiókja előtt a nyílt utcán. Barátja telefon híján kétségbeesve próbált segítséget kérni, de a járókelők elfordították a fejüket, szó nélkül mentek el. (Tragédia és szégyen! szerk)

A férfinak epilepsziás rohama, eleshetett és beverte a fejét, ezért volt vér körülötte – mondta a lapnak az egyetlen ember, aki megállt és végül a mentőket hívta. Ő dühítőnek nevezte, hogy már jó ideje feküdhetett, de nemhogy mentőt nem hívtak az ott lévők,

inkább undorral távolodtak el tőle.

Amikor a mentősök kiértek, már nem tudtak segíteni a férfin. A lapnak az eset kapcsán a BRFK azt mondta, rendőrségi intézkedés nem történt a helyszínen.

Forrás: hirzona24.hu, bors.hu

Kiemelt fotó: illusztráció

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: