18+

Elképesztő, hogy milyen hülye emberek vannak! Leműttette a füleit és fél orrát, most a péniszétől készül megszabadulni a csontvázember! (18+)Oszd meg!

A kolumbiai Eric Yeiner Hincapié Ramírez mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő csontváz.

A 22 éves srác mindig is vonzódott a tetoválásokhoz, első tetkóját 12 évesen varratta fel, miután meghalt édesanyja, melyen az ő arcképe látható. Később egyre inkább elkezdték érdekelni a különböző testmodifikációk is.

Kép: schreenshot/instagram

2 éve elhatározta, hogy fejét koponyaszerűre alakíttatja, ezért leműttette az orra hegyét, levágatta a fülcimpáját, és kettévágatta a nyelvét. De most még morbidabb lépésre készül: el fogja távolíttatni péniszét azért, hogy egész teste teljesen szkeletonszerű legyen. Na, de attól, hogy egy férfi megszabadul legbecsesebb kincsétől, miért hasonlít jobban egy csontvázhoz?

Kép: schreenshot

Ramirez erről a következőképpen vélekedik: „Mind egyformák vagyunk. Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, mindannyian csontvázak vagyunk.” Magáról pedig ezt mondja: „Átlagos ember vagyok, csak épp eléggé máshogy nézek ki, mint az emberek többsége. Olyan ez, mintha máshogy gondolkodnál, öltözködnél, más zenét hallgatnál. Én így érzem jól magam.”

Hát, mit nem mondjunk, elég fura emberek élnek közöttünk!.. Azonban a jobb szavak, inkább ezek: elvetemült, idióta, debill, személyiségzavaraos, hülye ember! Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: noizz.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Megőrjít, amikor szex közben káromkodik…

Edit

A szex öröme?

Edit

Ettől lesz még jobb a szex!

info