Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő felvételek: Földönkívüli gépet tesztelnek az űrállomáson? – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő felvételek: Földönkívüli gépet tesztelnek az űrállomáson? – VIDEÓ

Va­lami fur­csa dol­got ta­kar­gat a NASA a Nem­zet­közi Űr­ál­lo­más­sal kap­cso­lat­ban, vagy ismét csak egy azo­no­sí­tat­lan ob­jek­tum rep­ke­dett kö­rü­lötte? Ezek a kér­dé­sek fog­lal­koz­tat­ják a na­pok­ban az ufó­hí­vők népes tá­bo­rát.

Az egyik népszerű internetes ufóportálon ismét elképesztő felvételek láttak napvilágot az ISS űrállomás kamerái által felvett képkockákból. Ezeken úgy tűnik, mintha az űrállomásról egy rakétaszerű tárgyat lőnének ki, valamilyen ismeretlen célpont felé. Pedig köztudott, hogy az űrállomás a nemzetközi egyezményeknek megfelelően mentes mindenféle fegyvertől.

Elképesztő felvételek: Földönkívüli gépet tesztelnek az űrállomáson? - VIDEÓ

A tárgy hosszúkás, és leginkább rakéta formája van, azonban nem látszik, hogy rakétamotor-meghajtása lenne, nem fénylik a hajtóműve, amivel egyelőre a földi eredetű űreszközök működnek. Többen ezért vélik azt, hogy a tárgyat nem az űrállomásról indították, az csak elszállt mellette, és éppen takarásból bukkant elő, ekkor vette fel a kamera…

Az ufóvadászok közössége hosszasan vitázott azon, hogy mégis mi lehet a különös tárgy. Végül az érvek és ellenérvek hatására két dologra szűkítették a lehetőségeket.


Egy ufó, ami éppen akkor száll el az űrállomás mellett, vagy pedig egy földönkívüli technikán alapuló katonai drón, amit tényleg az űrállomásról indítottak tesztelési céllal. Persze az ilyesmit nem veri nagydobra a NASA, így a gépet titokban szállították az űrállomásra.

Csak egyvalamit felejtenek el a lelkes ufóvadászok! Vajon miért nem kapcsolták le a Földön szinte mindenki által nézhető online közvetítést, mielőtt elindították a szupertitkos gépezet tesztelését?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ez az évszázad legnagyobb dinós felfedezése lehet – ettől az aszteroidától halhattak ki

Mazsi

Sokkot kapott az autós, amikor meglátta, mi sétál az út szélén éjszaka – VIDEÓ

Mazsi

Egy Magyar srác milliókat keres Kanadában ezekkel a régiségekkel.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------