Image default
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő felvételek: Földönkívüli gépet tesztelnek az űrállomáson? – VIDEÓ

Va­lami fur­csa dol­got ta­kar­gat a NASA a Nem­zet­közi Űr­ál­lo­más­sal kap­cso­lat­ban, vagy ismét csak egy azo­no­sí­tat­lan ob­jek­tum rep­ke­dett kö­rü­lötte? Ezek a kér­dé­sek fog­lal­koz­tat­ják a na­pok­ban az ufó­hí­vők népes tá­bo­rát.

Az egyik népszerű internetes ufóportálon ismét elképesztő felvételek láttak napvilágot az ISS űrállomás kamerái által felvett képkockákból. Ezeken úgy tűnik, mintha az űrállomásról egy rakétaszerű tárgyat lőnének ki, valamilyen ismeretlen célpont felé. Pedig köztudott, hogy az űrállomás a nemzetközi egyezményeknek megfelelően mentes mindenféle fegyvertől.

Elképesztő felvételek: Földönkívüli gépet tesztelnek az űrállomáson? - VIDEÓ

A tárgy hosszúkás, és leginkább rakéta formája van, azonban nem látszik, hogy rakétamotor-meghajtása lenne, nem fénylik a hajtóműve, amivel egyelőre a földi eredetű űreszközök működnek. Többen ezért vélik azt, hogy a tárgyat nem az űrállomásról indították, az csak elszállt mellette, és éppen takarásból bukkant elő, ekkor vette fel a kamera…

Az ufóvadászok közössége hosszasan vitázott azon, hogy mégis mi lehet a különös tárgy. Végül az érvek és ellenérvek hatására két dologra szűkítették a lehetőségeket.


Egy ufó, ami éppen akkor száll el az űrállomás mellett, vagy pedig egy földönkívüli technikán alapuló katonai drón, amit tényleg az űrállomásról indítottak tesztelési céllal. Persze az ilyesmit nem veri nagydobra a NASA, így a gépet titokban szállították az űrállomásra.

Csak egyvalamit felejtenek el a lelkes ufóvadászok! Vajon miért nem kapcsolták le a Földön szinte mindenki által nézhető online közvetítést, mielőtt elindították a szupertitkos gépezet tesztelését?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ha az ín a csuklódban kiugrik, az érdekes dolgot árul el a testedről!

Mazsi

Lázban égnek a tudósok: Valami nagyon furcsát találtak a Plútón

Mazsi

Semmi értelme a korai tehetségmérésnek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------