Image default
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő felvétel! Ördögűzést végez a magyar lelkész – VIDEÓ

An­go­lul és ma­gya­rul üvöltve pa­ran­csolja meg az ör­dög­nek, hogy tá­voz­zon.

Elképesztő felvétel! Ördögűzést végez a magyar lelkész - VIDEÓ

“Jézus nevében kifelé minden démon! Megparancsolom, hogy elhagyd ezt az asszonyt, most!” – üvölt a lelkész egy középkorú nőre, néhányszor meglöki a fejét, mire az asszony rázkódni kezd, torkát artikulálatlan üvöltések hagyják el. Magatehetetlenül összeesik, fehér leplet terítenek rá.

A döbbenetes felvételt Magyari László lelkész osztotta meg Facebook-oldalán, és már százezren látták. A tízperces videóban, amit vélhetően Budapesten vettek fel, további három nőn végzi el a szertartást. Mellkasi és hátfájdalmak, asztma és csontritkulás miatt kérik a gyógyítást. A módszer ugyanaz: az atya magyarul és angolul ráüvölt a nőkben lakozó démonra, mire az asszonyokból ijesztő hangok törnek elő, és elájulnak. Végül hárman fekszenek lepellel letakarva a földön. A lelkész szerint a gyógyítás csak akkor működik, ha a delikvensek mindenkinek megbocsátanak, anélkül haszontalan.

https://www.facebook.com/laszlo.magyari/videos/1301959899820538/

A miskolci Magyari Lászlót elmondása szerint különféle látomások vezették a megtéréshez.

Hatévesen koporsókat cipelő asszonyokat látott fehér ruhában.

Akkoriban egy kolóniában élt. Tizennyolc évesen annyit ivott, hogy alkoholmérgezés lett a vége: leállt a szíve, és percekig a plafonról látta saját magát, majd érezte, hogy visszazuhan a lelke a testébe – írja a Bors.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyedülálló festékbánya található hazánkban

Géza

Kihirdették a “100 szóban Budapest” legjobb pályamunkáit

info

Földön kívüli élet: lakhattak a Vénuszon

Mazsi