Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elképesztő balhé: így szedték le a férfi pénzét a bankkártyájáról a Király utcában

Rájárt a rúd a fiatal férfira, százezrekkel csapolták meg a bankszámláját a főváros egyik legforgalmasabb utcájában.

Elképesztő történet bukkant fel az interneten. A budapesti Király utcai balhé június 4-én történt, amikor a kiszemelt férfit rejtélyes alakok egészen a Király utca 93-hoz közeli bankjegykiadó automatáig kísérték, majd alaposan megcsapolták a bankkártyáját.

Az áldozat barátnője röviddel a történtek után úgy döntött, hogy a hatodik kerületi zárt Facebook-csoportokban kér segítséget. „Az éjszaka folyamán eltulajdonították a párom telefonját, majd kényszer hatására leemeltettek a bankszámlájáról 200 ezer forintot” – írja Facebook posztjában a riasztó történetet Edina„Ha esetleg valaki látott valamit, kérem, hogy jelezze felém”

 

Király utcai balhé

Fotó: Facebook

 

Edina és párja a Király utcai balhé kapcsán minden követ megmozgat, hogy megtalálja az elkövetőket, ezért házról házra kopogtattak a környéken lévő üzleteknél, biztonsági felvételek után kutatva. „Szerencsére minden üzlet, amelyet megkerestünk, készségesen rendelkezésünkre bocsátotta az éjszakai kamera felvételüket, így remélhetőleg jutunk valamire” – emeli ki Edina. A nő hozzátette: természetesen a kerületi rendőrséget is felkeresték, ahol feljelentést tettek. Bár a pár sok reményt nem fűz ahhoz, hogy saját maguk vissza tudják szerezni a pénzüket, ugyanakkor hangsúlyozzák: ha az ellopott összeg mégis visszakerül hozzájuk, mielőtt a rendőrség nyakon csípné az elkövetőket, akkor visszavonják a rendőrségen tett feljelentésüket.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság a ripost megkeresésére azt írta, az ügyben lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Több mint 6 Millió Ft-ot találtak a dílernél – videó

Géza

Temetőben lapultak Portik Tamás hanganyagai! Oszd meg!

Géza

Úgy összeverte fia a magyar színészt, hogy mentő vitte el

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------