Hirmagazin.eu
Főoldal » Elképesztő állítás: magukkal vitték Leonardo da Vincit az ufók?
Tudástár - minden érdekesség

Elképesztő állítás: magukkal vitték Leonardo da Vincit az ufók?

Le­het­sé­ges, hogy nem is a zse­ni­a­li­tása miatt volt olyan okos Le­o­nardo da Vinci? Azt ál­lít­ják, hogy ide­ge­nek mu­tat­tak meg neki szinte min­dent…

Leonardo da Vincinek olyan találmányai voltak, amelyek jócskán meghaladták korát. Nem is lehet felfogni, hogyan épített repülésre alkalmas szerkezetet, hogyan alkotta meg a tankok elődjét, de az emberi test felépítéséről is olyan tudása volt, mint akkoriban senkinek – írja a Bild. Így nem csoda, ha az ufóhívők körében megvetette a lábát az a felvetés:

lehetséges, hogy da Vincit földönkívüliek segítették?

Az ufóhívők szerint korántsem elvetendő az ötlet. Az egyik bizonyíték szerintük az, hogy több reneszánsz képen is szerepelnek földönkívüli csészealjak.

Elképesztő állítás: magukkal vitték Leonardo da Vincit az ufók?
Ufó a reneszánsz festményen? Fotó: youtube.com

A másik elgondolkodtató tény pedig az, hogy a korabeli források arról számolnak be, hogy a festő-tudós eltűnt két évre mindenki szeme elől.

A feljegyzések szerint 1478-ban megkerült, és azután kezdett el utópisztikus dolgokat rajzolni, sőt még a művészeti irányzata is megváltozott.

Da Vinci életrajzából ugyan nem derül ki, hogy találkozott volna idegenekkel, de szintén érdekességként merül fel, hogy nem is volt orvos, mégis elképesztő tudása volt az emberi anatómiáról.

Vajon tényleg elképzelhető, hogy két évig egy űrhajóban volt a tudós? Vagy ez is csak egy olyan légből kapott híresztelés, mint az, hogy Leonardo da Vinci homoszexuális volt? Valószínűleg ezek a dolgok már sosem fognak kiderülni…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elárverezik a Vaslady személyes tárgyait

info

Közvélemény kutatás “Nemzeti egység a kormány mögött bevándorlás-ügyben”

info

Földönkívüliek után kutat a NASA legújabb Mars-járója: így indították az útjára – fotók

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------