Image default
Belföldi hírek

Elhunyt Várkonyi Andrea színművész

A halálhírt a RTL Klub sajtóosztálya közölte. A Győri Nemzeti Színház tagja vasárnap, a televízó sajtóközleménye szerint “hosszan tartó, türelemmel viselt betegség” után hunyt el.

A művész ezen a héten, május 12-én lett volna 39 éves. A színésznő  a Pedagógiai Szakközépiskolában tanult, majd egy musical stúdióban tanult és elvégezte az Operettszínház mesterkurzusát is.

 

A 2004-óta volt a győri társulat tagja, szerepei mellett gyakran szinkronizált.

 

2007-ben Plásztán Anett és Czakó Ádám színművészekkel alapító tagjavolt a 2 Szoknya 1 Nadrág Társulatnak. Előadásaikkal – kőszínházi munkáik mellett, többnyire együtt, alkalmanként meghívott vendégművészekkel kiegészülve – országszerte felléptek.

 

Várkonyi Andrea a Barátok közt egyik főszereplőjének Várkonyi Andrásnak a lánya volt. 2014-ben együtt játszottak a Bolha a fülbe című vígjátékban a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A színésznőt szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra, ezért azt kérik, hogy akik ismerték és szerették a fiatalon elhunyt színésznőt, az [email protected]címen fejezzék ki részvétüket – írják az RTL Klub közleményében.

Képek: nlcafe, pow, blikk, zoom,

Hasonló hírek

Több százmilliós tétje volt a hatos lottó sorsolásának

Edit

Nagyüzemileg gyártják a hamisított szíriai útleveleket

Edit

Még Orbán Viktor MIniszterelnökünk kérjen bocsánatot, amiért kiplakátolta Európa sírásóit? Ugyan! Oszd meg!

Géza