Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elhunyt kisfia érdekeit képviselte volna a bíróságon, de kizárták az ügyből L.L. Juniort – Itt vannak a drámai részletek..

L.L. Junior kizárták elhunyt kisfia ügyéből, csak a hallgatóság soraiban foglalhat helyett Dávidka gázolásának bírósági tárgyalásán.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Minderről a Bors számolt be: a lap azt írja, napokon belül fordulat állhat be az ügyben, már készülnek a bírósági papírok. Mint ismert – és ahogyan arról a Blikk is beszámolt – befejezte a rendőrség a nyomozást LL. Junior és Hopp Csilla kisfia halálának ügyében.

A tragédia még 2019 augusztusában történt Zuglóban, ahol az akkor 3 éves Dávidkát egy autós elgázolta, s a kisfiú a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek a nyomozási iratokat, amelyek alapján Hopp Csillát gondatlan emberöléssel vádolhatják meg.

A rettenetes tragédia az egész országot sokkolta, s bár az elején az édesanyát sokan hibáztatták, később mindenki belátta, hogy valószínűleg nem tudta volna megakadályozni a tragédiát.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Dávidka halálának ügyében hivatalból indított nyomozást a rendőrség, s bár Hopp Csilla a lehető legnagyobb büntetést kapta az élettől, amit csak egy édesanya kaphat, a felelősséget a jog szerint is meg kell állapítani. Az ügyvédje korábban a lehetséges vádemelés kapcsán azt mondta:

„Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám amennyiben vádemelésre kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszabb esetben felfüggesztett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat.”

Hopp Csillát akár egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják /Fotó: RTL KlubHopp Csillát akár egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják /Fotó: RTL Klub

Hasonló hírek

Több százan sodorták magukat veszélybe

Mazsi

Milliárdos csalás gyanúja miatt nyomoznak a baptistáknál

Edit

Halálos baleset tegnap este!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------