Főoldal » Elhagyta az ereje a nagybeteg humoristát: imádkoznak Sas Józsefért
Bulvár

Elhagyta az ereje a nagybeteg humoristát: imádkoznak Sas Józsefért

A kol­lek­tív ener­gia ere­jé­ben bíz­nak a Sas­fé­szek Fa­ce­book-oldal ra­jon­gói, akik arra kérik a ta­go­kat, hogy imád­koz­za­nak…

A legendás humorista kissé túlhajszolta magát az utóbbi időszakban, és a stressz miatt annyira legyengült, hogy jelen pillanatban az otthonát sem tudja elhagyni.A Mikroszkóp Színpad atyjának életét a stressz és az ebből adódó vérnyomás­ingadozás keserítette meg annyira, hogy az idei évre minden fellépését le kellett mondania. Sas közösségi oldalán egy drámai videóüzenetben eléggé meg is rémítette rajongóit és elcsukló hangon azt üzente, bízik benne, hogy jövőre jobb passzban lesz. Sasnál jobban talán csak rajongói bíznak a betegeskedő humorista teljes felépülésében.

Elhagyta az ereje a nagybeteg humoristát: imákoznak Sas Józsefért
Fotó: Markovics Gábor

– Aggódva figyelünk minden kis híradást a művész úr egészségi állapotáról. Jó lenne, ha január 3-át, Sas Józsi nyolcvanadik születésnapját önfeledt ünnepléssel tölthetné ő és valamennyi rajongója, egyaránt, mert sokan vagyunk ám! – adott hangot szomorúságának a Sasfészek nevű Facebook-csoport vezetője, Papp Andrea, aki a Borsnak elárulta azt is, hogy a hit erejében is bízhat a nagy nevettető.

– A vallásos Sas Józsi-rajongóktól imát kérnék, a többiektől drukkolást, az orvosoktól és a diagnosztikai háttértől pedig nagy-nagy odafigyelést, mert nem akárkinek az élete van a kezükben. A közönség visszavárja nagy kedvencét – mondta Andrea, aki csoporttársaihoz hasonlóan bízik a közösség kollektív gyógyító erejében.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Rémisztően fest: elszabták Katie Price dekoltázsát

Edit

Bugyi nélkül jelent meg a talkshow-ban a spanyol modell! – VIDEÓ – 18+

Mazsi

Így küzd férje életéért Bódi Margó!

Mazsi