Hirmagazin.eu
Főoldal » Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja
Bulvár

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja

A szí­nésznő 23 év után újra szingli. Élete leg­ne­he­zebb idő­sza­kát éli, mivel férje úgy dön­tött, más­sal foly­tatja to­vább.

Ábrahám Edit azt mondja, már újra tud mosolyogni, és megtanulta az elengedést. Férje tavaly májusban hagyta el a színésznőt egy fiatalabb nőért, így az utóbbi 10 hónap igazi próbatétel volt számára – írja a Story.

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja

Hideg zuhanyként érte a bejelentés, 23 év kapcsolat és 17 év házasság után, hogy a férje másvalakibe szerelmes, és vele képzeli el a jövőt.

“Bevallom, nem bírtam volna ki egyedül. Különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem, hogy lépésről lépésre újra fel tudjam építeni az életem

– meséli A Nagy Duett sztárja.

Edit 7 kilót fogyott ebben az időszakban, annyira megviselte, de a humora nem hagyta el. Szerinte ez az egyetlen pozitívuma a történteknek.

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja 1
Fotó: TV2

“Kezdetben menekültem otthonról, nem bírtam az egyedüllétet. Aztán, jó néhány hónap elmúltával, egyik este azt vettem észre, hogy jól érzem magam egyedül”-  mondta a Story magazinnak.

A színésznő szerint az ilyen helyzetekben a türelem nagyon fontos. Nem csapkodott, nem telefonálgatott. Úgy érezte, a szerelem ellen nem tehet semmit, és meg kell tanulnia elfogadni a történteket. Úgy véli, mostanra nőtt fel, és megtanult felelősséget vállalni önmagáért.
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Berki Krisztián: Puzsér Róbert a leendő udvari bolondom, ingyenélő lúzer, férfiatlan szerencsétlenség

Géza

Kiderült, újra műteni kellett a legendás magyar zenészt

Mazsi

A csajozás bibliája

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------