Image default
Bulvár

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja

A szí­nésznő 23 év után újra szingli. Élete leg­ne­he­zebb idő­sza­kát éli, mivel férje úgy dön­tött, más­sal foly­tatja to­vább.

Ábrahám Edit azt mondja, már újra tud mosolyogni, és megtanulta az elengedést. Férje tavaly májusban hagyta el a színésznőt egy fiatalabb nőért, így az utóbbi 10 hónap igazi próbatétel volt számára – írja a Story.

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja

Hideg zuhanyként érte a bejelentés, 23 év kapcsolat és 17 év házasság után, hogy a férje másvalakibe szerelmes, és vele képzeli el a jövőt.

“Bevallom, nem bírtam volna ki egyedül. Különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem, hogy lépésről lépésre újra fel tudjam építeni az életem

– meséli A Nagy Duett sztárja.

Edit 7 kilót fogyott ebben az időszakban, annyira megviselte, de a humora nem hagyta el. Szerinte ez az egyetlen pozitívuma a történteknek.

Elhagyta a férje! Nehéz időszakon megy át A Nagy Duett sztárja 1
Fotó: TV2

“Kezdetben menekültem otthonról, nem bírtam az egyedüllétet. Aztán, jó néhány hónap elmúltával, egyik este azt vettem észre, hogy jól érzem magam egyedül”-  mondta a Story magazinnak.

A színésznő szerint az ilyen helyzetekben a türelem nagyon fontos. Nem csapkodott, nem telefonálgatott. Úgy érezte, a szerelem ellen nem tehet semmit, és meg kell tanulnia elfogadni a történteket. Úgy véli, mostanra nőtt fel, és megtanult felelősséget vállalni önmagáért.
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Taylor Swift bearanyozta rákos rajongójának karácsonyát

Edit

Döbbenetes, mi derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor megismerkedéséről!

Mazsi

Adele rapjétől mindenkinek leesett az álla – ilyet még senki nem látott tőle – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------