Külföld

Elfogták a szemetes konténerben megtalált hétéves kislány gyilkosát

Elfogták a szemetes konténerben megtalált hétéves kislány gyilkosát

Egész Ausztria azt találgatta, hogy ki ölhette meg Bécsben múlt pénteken azt a 7 éves kislányt, akinek eltűnését péntek este jelentették a szülei. Kedden vette őrizetbe a rendőrség a 16 éves szomszéd fiút, aki közölte, hogy mindenképpen meg akart ölni valakit, mert rossz napja volt.

Múlt pénteken, este fél 11-kor hívták a 7 éves Hadishat szülei a rendőrséget, hogy pár órával ezelőtt eltűnt kislányuk a társasházuk belső udvaráról. Szombaton pedig már rendőrségi forrásokra hivatkozva közölték is, hogy egy szemetes konténerben találták meg a brutális módon kivégzett kislány élettelen testét. A következő pár napban mindenkit az érdekelt, hogy kinek lehetett az útjában egy ilyen ártatlan lélek. Kedd reggel a Kronen Zeitung közölte elsőként, hogy a 16 éves szomszédot, a csecsen származású Robert K.-t vette őrizetbe a rendőrség.

A tinédzser nem csinált titkot tettéből, lelkiismeret-furdalás nélkül közölte a nyomozókkal, hogy ő a gyilkos.

 

Elmondása szerint a szomszéd lány azért ment fel hozzájuk, hogy jégkrémet kérjen. Robert szülei nem voltak otthon, neki pedig annyira rossz kedve volt, hogy valakivel mindenképpen végezni akart. Ezt követően behívta a kislányt a lakásba, majd különös kegyetlenséggel megölte.

Robert édesapja egy csecsen tévének elmondta, hogy fia pszichés problémákkal küzd, és egy alkalommal meg akarta ölni a kisöcsét is, akkor azonban a szülők még időben közbe tudtak avatkozni.

Forrás: Ripost

Fotó: Kronen Zeitung

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Donald Trump Putyint dicséri

info

Felfoghatatlan mit tett saját édesapja és nagyapja a 9 éves gyerekkel

Géza

Titkosügynököket állítottak a terroristákra a görög szigeteken

Edit