Image default

A két rakodómunkás a Liszt Ferenc Repülőtéren lopott egy utas csomagjából. (2018. 02. 10., szombat, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 8-án a Liszt Ferenc Repülőtéren ismeretlenek egy utas poggyászából ékszereket és egy parfümöt loptak el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták az utas járatának kiszolgálási körülményeit, annak kezdő és záró időpontját, valamint a rakodási folyamatban résztvevő személyeket. A rakodási körülmények tisztázása során a nyomozóknak feltűnt, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 25 éves vecsési M. Márk és a 22 éves monori E. Bence vált megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. A rendőrök 2018. február 10-én hajnalban házkutatást tartottak a két gyanúsítottnál, melynek során megtalálták az eltulajdonított parfümöt és ékszereket.

A két férfit a rendőrök a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tragikus buszbaleset történt Sárvárnál: többen meghaltak, sok a sérült

Mazsi

Újabb fordulat a soroksári gyilkosság ügyében: perdöntő bizonyítékot hagyhat figyelmen kívül a bíróság

Géza

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség

Mazsi