Hirmagazin.eu
Főoldal » Életveszélyesek ezek a ruhaszárítók
Otthon, lakberendezés, kert

Életveszélyesek ezek a ruhaszárítók

A gyártó cég el­is­merte, hogy a szá­rí­tó­gé­pek élet­ve­szé­lye­sek, mivel ki­gyul­lad­hat­nak. Kö­rül­be­lül más­fél mil­lió gép hibás.

A Whirlpool 5.3M gépek problémája Angliában 2004 óta ismert. Évről évre egyre több vásárló panaszkodott, hogy a szárítógépe túl gyorsan átmelegszik. Volt olyan eset, hogy ezt nem vették időben észre, és leégett a gép miatt a lakás.

Életveszélyesek ezek a ruhaszárítók
Illusztráció

Az egyre szaporodó tűzesetek után nemrég  a gyártó cég  közleményben hívta fel a lakosság figyelmét, hogy jelentkezzen, akinek ilyen szárítógépe van, és amíg a gépet nem vizsgálják át a szerelők, addig mindenképp áramtalanítsák azt.

Közben kiderült, hogy körülbelül másfél millió hibás gép került forgalomba. Sokan sürgősen le akarják cserélni a készüléküket, és a gyártót “bombázzák”. Viszont az érvényes jogszabály szerint cserélni csak az üzletekben lehet. A kiskereskedőknél viszont nincs elég cserekészülék, ráadásul a károsultak zöme a pénzét követeli vissza.

A brit kereskedelmi ombudsman most azt javasolta, hogy hozzanak létre egy olyan központi adatbázist, ahol regisztrálhatnak a károsultak, hogy a problémát mihamarabb orvosolni tudják – írta a Daily Mail.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vigyázz, ezt soha ne hagyd az autóban, mert veszélyes lehet!

Mazsi

Kókuszos fogkrém és dezodor, könnyen, otthon, házilag

Mazsi

Ettől lesz óriási cserépben a bazsalikomod

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------