Főoldal » Életünk legszörnyűbb háborújával riogat az amerikai védelmi miniszter
Külföld

Életünk legszörnyűbb háborújával riogat az amerikai védelmi miniszter

Az Egyesült Államok védelmi minisztere úgy véli, hogy katasztrofális következménye lenne, ha háborút indítanának Észak-Korea ellen.

Bár egyre több jel mutat arra, hogy lassan elkerülhetetlen lesz az észak-koreai diktatúra ellen indított háború, James Mattis amerikai védelmi miniszter azonban óvatosságra int. Ez lenne a legszörnyűbb konfliktus, amit emberemlékezet óta láttunk. Mattis ugyanis arra hívja fel a figyelmet, hogy az észak-koreai rezsim szomszédságában van a világ egyik legsűrűbben lakott metropolisza. A dél-koreai fővárosban, Szöulban tízmillió ember él, így egy észak-koreai rakétatámadás szinte biztosan emberek százezreivel, de lehetséges, hogy millióival is végezne.

A védelmi miniszter hozzátette, hogy bár a déli szomszéd van a legnagyobb veszélyben, de a Kim Dzsongun vezette ország az egész térségre fenyegetést jelent, még Kínára és Oroszországra is.

James Mattis azt javasolja, hogy minden erőfeszítéssel dolgozzanak azon, hogy diplomáciai úton sikerüljön rendezni a konfliktust.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az első űrturista már megvásárolta a jegyét a Hold-körüli útra

Mazsi

Özönvíz Dél-Olaszországban

info

Életveszélyes trópusi járványok várhatók Európában: sosem látott betegségeket hozhat a klímaváltozás, és a világ legnagyobb járványai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------