Hirmagazin.eu
Főoldal » Életük legjobb döntését hozta a válással Tatár Csilla és Gönczi Gábor
Bulvár

Életük legjobb döntését hozta a válással Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Las­san más­fél éve, hogy az egy­kori sztár­pár há­zas­sága zá­tonyra fu­tott. Nem titok, vá­lá­suk­ban az is köz­re­ját­szott, hogy Csilla so­ka­dik pró­bál­ko­zás után sem esett te­herbe. Ám azóta mind­ket­ten meg­ta­lál­ták a bol­dog­sá­got!

Egy válást a legritkább esetben sem lehet pozitívnak nevezni, főleg, ha a házasság 10 év után megy tönkre. Tatár Csilla és Gönczi Gábor esetében azonban más a helyzet! És hogy miért?

Nos, az egykori álompár sokáig próbálkozott a gyermekáldással, a baba azonban sehogy sem jött össze. Csilla élete egyik legnehezebb időszakát élte át, elvetélt, később pedig egy cisztát kellett kioperálni a méhéből. Házasságuk közben válságba került, a boldogság pedig egyre távolibbnak tűnt…

Végül belátták, itt az idő, hogy elengedjék egymás kezét! Meglepő, de miután kimondták a válást, egy varázsütésre minden megváltozott.

Az MTVA műsorvezetője egy reptéren megismerte új szerelmét, nem sokkal később pedig bombaként robbant a hír: anyai örömök elé néz! Ám nemcsak vele, Gönczivel is történtek változások! A Tényekben néhány hete debütáló tévés látványosan lefogyott, férfias borostát növesztett, és egyből rátalált a szerelem. Fejét egy csinos pszichológusnő, Ildikó csavarta el, akivel már az esküvőt tervezik.

Életük legjobb döntését hozta a válással Tatár Csilla és Gönczi Gábor
Gönczi Gábornak minden oka megvan arra, hogy mosolyogjon (Fotó: RTL Klub)

Csilla boldogsága tavaly novemberben teljesedett be, amikor világra hozta kisfiát, Milán Rubent. Persze ezután Gönczi újra az érdeklődés középpontjába került, mindenki azt találgatta, vajon ő mikor alapít családot új kedvesével?

Életük legjobb döntését hozta a válással Tatár Csilla és Gönczi Gábor 1
Tatár Csilla tavaly novemberben adott életet kisfiának (Fotó: Ripost)

Nos, az újabb gólyahírre sem kellett sokat várni! Csütörtök reggel robbant a hír, hogy a Tények híradósa apa lesz. Gábor és Ildi novemberre várják első gyermeküket.

Tehát mindketten révbe értek új életükben!

Forrás: Ripost

 

Apai örömök elé néz Gönczi Gábor.

Gönczi Gábor megható részleteket árult el a gólyahírről. A kedvese éjszaka megérezte, hogy babát vár, ezért felébresztette őt, és együtt várták a terhességi teszt eredményét. Ráadásul mindez egy nappal a Tények műsorvezetői székébe való felkérés után történt, így, ahogy Gábor fogalmazott, 24 óra alatt változott meg az élete.

forrás: Tv2

Hasonló hírek

Rá sem ismerni Erdélyi Mónikára, elképesztő, mennyit fogyott!

Mazsi

8 ember, akit a sors sem tudott megtörni: fontos a történetük

Géza

Hatalmas botrány lett belőle: szexvideókat forgattak a tűzoltóparancsnokságon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------